|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θα καθυστερησω καμια βδομαδα αν γινεται να με περιμενετε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει απο μένα (έτσι κι αλλιώς κλείνω το μαγαζί στις 9)
(Γιώργο κάτι πραγματάκια που χρειάζομαι θα μου τα φέρεις?Πες μου να στείλω πμ) |
|
|||
|
|||
![]()
Και από εμένα εντάξει.
|
|
|||
|
|||
![]()
ok...21:00+ στον Αντώνη.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παίδες, όχι τιποτε, μην έρθουμε εμεις, τα έχετε φαει όλα εσεις, και μετα σας κοιτάμε και πίνουμε ξεροσφύρι
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στειλε οτι θελεις. Λητη ειμαι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι συντεταγμένες του GPS για να το βρει κάποιος?
Να φέρω τα σαλιγκάρια που έχω, ώστε να τα ψήσει, να τα φάμε και να πάρω πίσω τα κελύφη? |
|
|||
|
|||
![]()
Τετάρτη για ούζο στον Αντώνη 20:00
Κλεόβουλος Xαραμαδας red rubin xb307 bokostas nikosm1 drbig QS-Plan Αντώνη ένωσε 2 τραπέζια και φέρνε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά, έπρεπε να ένωνε 3-4 τραπέζια... αλλά ήμασταν σε κατάσταση διαίτης...
Είναι αυτό που λένε για την πρώτη φορά... παιδιά πρώτη φορά σας είδα από κοντά (με μερικές εξαιρέσεις) και είστε τρελλό γέλιο... Ακόμη πονάει το στομάχι και οι άνω & κάτω σιαγόνες από το πολύ φαγητό και από το πολύ γέλιο... Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους σαλιγκαροφάγους (βιοτοπικό Κωνσταντινουπολίτικων) για την δραστική συμβολή τους στην μορφοποίηση του διάκοσμου μου (να δω πότε θα αξιωθώ να τα βρέξω τα ρημάδια)... και ειδικά σε αυτούς που τα καταναλώναν για πρώτη φορά... (τελικά κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν ληγμένα????) Πλάκα κάνω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ερώτηση: Ορμώμενος από τα παπάκια, και μιας και έχω νούφαρα μπορώ να έχω και ένα βατραχάκι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη QS-Plan : 30-12-10 στις 02:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στην επόμενη συνάντηση θα μας πάρει το ΕΚΑΒ ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |