|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
η άμμος είναι λευκή η απλά έτσι φαίνεται στην φωτογραφία με το φως ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σκουρα λευκη! Το φως την κανει να φαινεται ετσι!
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να βαλεις ακομα πολεεεεες πετρες...
Χωμα καλα εκανες και εβαλες τοσο πολυ γιατι σκαβουν πολυ τα ατιμα τα MALAWI (οχι ολα, αλλα τα λαμπιντος συγκεκριμένα του δινουν και καταλαβαίνει). επεισεις το φιλτρο ποσα λιτρα βγαζει την ωρα? |
|
||||
|
||||
![]()
600λτ/ω βγαζει το φιλτρο.
Φιλε μου δε με παιρνει για αλλες πετρες. Μου αρεσει ετσι! Δε θελω να κλεισω κ αλλο χωρο αλλωστε!
|
||||
|
||||
![]()
γνωμη μου ειναι να μπουν κ αλλες πετρες καπιες ριζες βαλισινεριας κ ανουμπια για να δεσουν λιγο,κ οταν μπουν με το καλο κ τα ψαρακια σου θα ειναι πολυ καλο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα αν οχι η ανουμπια που μπορω να την αφηνω να μεγαλωνει, η βαλισνερια θα θελει περιποιηση. Το σκεφτομουν για φυτα, αλλα δε θελω να εχω στο μυαλο μου λιπασματα, κλπ κλπ.
|
||||
|
||||
![]()
μα γιαυτα τα φυτα δεν θελουν τιποτα εκτος απο φως κ αυτο οσο θελουν τα ψαρια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1) Για το φιλτρο, να ειχες δυο με μικρότερη κυκλοφορια νερο στο καθε ενα αλλα με περισσότερα υλικα. οχι οτι θα εχεις προβλημα, απλα θα βοηθησει. 2) Πετρες πρεπει να βαλεις αν θες οι γεννες να σου μείνουν. μπορεις να βαλεις πετρες ξεκινωντας απο την αριστερη γωνια σαν ενα βουναλακι και να βαλεις και στα αριστερα με παρομοιο τροπο ετσι και τα ψαρια θα εχουν χωρο να σβαρνανε τα βράγχια τους και να κρύβονται, ετσι οπως τα εχεις και με το χρωμα που εχουν οι πετρες θα νιώθουν παντα εκτεθειμένα. |
|
||||
|
||||
![]()
Για το 1) φιλε μου μου δεν ειμαι για αλλο φιλτρο τωρα! Αυτο ειναι juwel κ το νερο ειναι γυαλι. Οσον αφορα το 2) οσες φορες μιλησα με παιδια εδω κ ειδαν τις φωτο δεν ειχα αρνητικα σχολια, κ οσο διαβαζω το σχολιο σου, ειναι σα να βλεπω το ενυδρειο μου.
![]() ![]() Ευχαριστω πολυ για τις παρατηρησεις σου φιλε μου! Ολες αρνητικες ή θετικες ειναι ευπροσδεκτες για το καλυτερο αποτελεσμα!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν με καταλαβες. δεν σου ειπα κατι αρνητικο απλως σου ειπα κατι που θα βοηθηση...μαλον ![]() ασε που οι πετρες και ειδικα στα αριστερα ειναι και πολυ ομορφες (οταν πιασουν και αλγη ειδικα), απλα ειπα πως θα ειχες καλυτερο αποτελεσμα και να ξερεις ολοι με τις εμπειρίες μας μηλαμε ![]() ΥΓ. ειναι κολλημένες οι πετρες ή στηρίζοντα καπου (τζαμι)? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
Κατεβαστε ενα "malawi screen saver" για το pc σας | george | Malawi | 2 | 08-10-03 17:57 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |