|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να η εξήγηση για το χαραμάδας.Υπεύθυνος για το χαρακτηρισμό είναι ο Red Rubin.
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...postcount=1335 ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ναι ρε Τηλέμαχε,έλα και συ μια φορά.Ένα βήμα είσαι και δε μας καταδέχεσαι.Πετάξου ένα πρωί να πιούμε καφέ. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9gzvhkxanR0 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zipo : 18-12-10 στις 19:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ειναι που ξερω οτι δεν θα ερθει αλλα ξερει το σπιτι μου ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη,την πάτησες.Είναι επικίνδυνο να χάνεις ποστ!Γιατί δεν τα διαβάζεις όλα και συ?Ούτε 2100 ποστ δεν είναι ακόμα!
|
||||
|
||||
![]()
ωχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() και του αρέσει η ψαρο(δισκό)σουπα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τι να κάνω που τσιγκουνεύονται να πάρουν καλούς παίχτες και να ανεβάσουν το επίπεδο. ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 18-12-10 στις 20:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Thanks συνονόματε, για ένα κλαδάκι θέλω, που μου χάλασε λόγω υπερβολικού excel (προληπτικά για την άλγη)
Κάτι θα φέρω και γω.. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα φέρω κλαδέματα.
Egeria densa Bacopa caroliniana Alternanthera reineckii « Roseafolia » «Rubin» Ludwigia repens Ludwigia repens Hemianthus micranthemoides Heteranthera zosterifolia Hydrocotyle_leucocephala Myriophyllum aquaticum |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη θα ήθελα λίγη Alternanthera reineckii «Roseafolia». Μπράβο σου πάντως, όλο κουβαλάς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη θα ήθελα ένα κλαδάκι Heteranthera zosterifolia αν γίνεται. Θα φέρω και 'γω καμια βαλισνέρια αν θέλει κανείς.
|
||||
|
||||
![]()
φερτε παιδια θα μαλλον θα στησω 2 ενυδρεια !!!!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτό το φυτό έχει αργή ανάπτυξη, αλλά είναι πολύ ωραίο. ------------------------- Θα έχεις ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Τα υπόλοιπα δικά σου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 18-12-10 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αν εχει κανενας κατι απο τα παρακατω εστω και μικρη ποσοτητα θελει ο Kingrim θα μου δωσει να φερω και flame moss για οποιον θελει τα φυτα που ψαχνει ειναι:
P.helferi Eleocharis Staurogyne Blyxa
|
||||
|
||||
![]()
Λιγη eleocharis μπορω να φερω εγω αν ερθω,αλλιως θα του την δωσω οταν με το καλο βρεθουμε και για τα αλλα..
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο οσο ξερω μια μερα πηγε να περασει απο ενα πολυ στενο σημειο (αμα τον δεις ειναι λιγο τεραστιος σαν τον shrek ενα πραγμα
![]() ![]() ![]() Θέλω να πιστεύω...ότι αναφέρεσαι στο ''shrek 2''....εκεί όπου με κάποιο μαγικό φίλτρο,ο γαιδουρομούλαρος... μεταμορφώνεται σε καθαρόαιμο άτι...ενώ ο shrek σε παιδαρά και πρίγκιπα λέμε... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...έχει δει και όλα τα παιδικά...ούτε εγώ δεν το έχω δει αυτό...
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη αν περισεύει θα ήθελα και γω από κανένα κοτσανάκι
Alternanthera reineckii « Roseafolia » «Rubin» Ludwigia repens και Miriophilum aquaticum ( το πρασινο δεν ειναι?) thanks .................................................. .. Aν θέλει κανείς μπορώ να φέρω κανένα κλάδεμα απο ludvigia repens(την απλή τη ροζ) και πολύσπερμα. |
|
|||
|
|||
![]()
tsoum
bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim olga ????? τελευταία ξαναλέω. ![]() panos1972 nikosm1 Alex_Salonica Kalaxan mikeepidio Red Rubin Χαραμάδας george Κλεόβουλος (Ροκ Α Μπίλυ ο Ζουμερός) Thrillos drbig jiraiya paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ chemical mac diaton101 po-pay |
|
|||
|
|||
![]()
κατα 90% θα ερθω και εγω μια βολτα!
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ρη μη ξεχάσεις τα γκαπάκια.
Kalaxan μη ξεχάσεις τους εχινόδορους. po-pay μη ξεχάσεις το fofaki ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως το fofaki δεν θα μπορεσει να ερθει λογω εορταστικου ωραριου (καποιος πρεπει να δουλεψει σ'αυτο το σπιτι)
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τους ξερίζωσα ήδη απο το απόγευμα.. Μεγαλούτσικοι είναι τελικά να ξέρεις..(και πολύ όμορφοι..αλλά θέλουν μεγάλο ενυδρείο) Να σου πω..θα μου αφήσεις κανένα μικρούλι κλαδάκι Alternanthera reineckii ε φανταστικέ Κώστα? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ξυπνήσω νωρίς (δεν είναι ότι δεν προσπαθώ) και κλαδέψω Κώστα θέλεις ακόμα tenelus;
|
|
|||
|
|||
![]()
Και το ρωτάς?? Τι ώρα να σε πάρω να σε ξυπνήσω???
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά για μεσημεριανό θα πάμε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Και πάνω που νόμιζα ότι γλύτωσα απ'τα βάρβαρα ξυπνήματα..
![]() ![]() Δεν κανονίζουμε εκείνη την ώρα καλύτερα; |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω για φαγητό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ, οκ. Δεν βλέπω και πολύ συμμετοχή κ δεν πιστευω να γίνει τελικα. Τελοσπάντων. Τα λέμε αυριο απο κοντά!!! Παω να κοιμηθώ για να είμαι συνεπής στο ραντεβού!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ρε κωστα θελεις το ενα θελεις το αλλο τι θα γινει θα παρουμε και εμεις τιποτα!!!!
![]() ![]() ![]() αντε παιδια καντε μια προσπαθεια αυριο ολοι μαζι μαλλον 2 ενυδρεια θα στησω λεμε θελω υποστηριξει και μπορει να σας εχω ολους μια μεγαλη εκπληξη αυριο εαν συμφωνησουμε ολοι!!!! ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |