|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα w μου ειναι περιπου ανα λιτρο... οποτε να βαδιζω με βαση αυτα? εχω co2 diy(που πιστευω κατα την δικη μου γνωμη οτι ειναι αρκετο για το 54λιτρο..ε?) οποτε αν καταλαβα καλα, μου λες οτι πρεπει να ακολουθησω και σταθερό πρόγραμμα λίπανσης ![]() ![]() θα βγαλω ακρη ετσι? η θα χρειαστω και κατι αλλο? οριστε και μια φωτο για να δειτε πως ειναι τωρα το ενυδριο
|
||||
|
||||
![]()
ενα σταθερο προγραμμα λιπανσης και αλλαγες καθε 7 μερες για να 0νιζεις το συστημα σου και εισαι αρχοντας με ενα hight tech tank
------------------------- αμα κανεις αυτα που λες εδω το ενυδρειο σου θα γινει κουκλακι 1000 φορες πιο καλο απο τωρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 18-12-10 στις 18:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και ποιο ειναι ενα σταθερο προγραμμα λιπανσης???????????????????
μονο φλουρισ εχω τωρα αλλα θα προμηθευτω τα υπολοιπα απο εβδομαδα... οι αλλαγες φυσικα γινονται και θα γινονται καθε 7 μερες ![]() ευχαριστω πολυ kingrim ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κανω χρηση αυτου του προγραμματος λιπανσης στην φουλ κατασταση μονο το σιδηρο στην συντηριτικη.
αρκετα ατομα γνωστες λενε οτι ο σιδηρος ειναι μεγαλη ποσοτητα οποτε αν θελεις δεν βαζεις τις μερες που ριχνεις και καλιο αφου το καλιο ''χαλαει'' τον σιδηρο (αν θελεις να τα βαζεις την ιδια μερα ριχνεις πρωτα σιδηρο και μετα απο 2-3 ωρες που ο σιδηρος εχει καταναλωθει βαζεις το καλιο/potassium) γενικα οτι και να κανεις απο λιπανση να αρχησεις με μικρες ποσοτητες δηλ αν θελεις να ριχνεις καθε Δευτερα 1μλ σιδηρο την πρωτη Δευτερα ριξε 0,25μλ την αλλη Δευτερα 0,5μλ μετα ο,75 μετα 1μλ αν δεις αλγες κανεις ενα βημα πισω για να προλαβουν τα φυτα να ''μαθουν'' τα λιπασματα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=39450 μην ευχαριστεις για τπτ ξερεις ποσους εχω πριξει για να μαθω 5πραγματα ειναι χρεος μου να τα πω και εγω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπες Τ5 | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-09-08 16:47 |
τι λαμπες.... | thanasis76 | Φωτισμός | 16 | 25-03-08 19:23 |
Λαμπες... | thanosatha | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 31-01-07 20:52 |
PC λαμπες | Pritanis | Φωτισμός | 6 | 25-01-07 14:30 |
Τ5 λαμπες | soza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-01-06 15:32 |