|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() tsoum bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim georgis4 ![]() olga ????? τελευταία ξαναλέω. ![]() panos1972 nikosm1 Alex_Salonica Kalaxan mikeepidio Red Rubin christsos george Κλεόβουλος (Ροκ Α Μπίλυ ο Ζουμερός) |
|
||||
|
||||
![]()
Mέσα κι εγώ ... θα έρθει και ο Ροκ Α Μπίλυ ο Ζουμερός ;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω μεσα αυτην την κυριακη!!!
|
|||
|
|||
![]()
Έλα ρε Μπάμπη να συζητήσουμε για φυτεμένα, μας έλειψες όταν ξενιτεύτηκες στα αλάτια.
![]() tsoum bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim olga ????? τελευταία ξαναλέω. ![]() panos1972 nikosm1 Alex_Salonica Kalaxan mikeepidio Red Rubin christsos george Κλεόβουλος (Ροκ Α Μπίλυ ο Ζουμερός) Thrillos drbig jiraiya Ήδη μαζεύτηκε η 25άδα, πάλι το μισό μαγαζί πρέπει να κλείσουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Γιώργοtsoum τα δυο τούβλα χούμους θα μας τα φέρεις;
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαίρομαι που βλέπω οτι το όνομά μου εμφανίζεται ως δια μαγείας στις λίστες χωρις να έχω γράψει σε αυτό το Thread εδω και 2 μήνες ....
![]() ![]() ![]() Κώστα, νεε μου, ευγε!!!! ¶ξιος παρουσιολόγος ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δε σε ξεχνάμε βρε Χάρη κι ας μη καταδέχεσαι να γράφεις σ' αυτό το θέμα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα σορρυ, δεν ξαναείδα το θέμα και ετσι δεν είδα οτι ήσουν ξύπνιος στις 4 το πρωι θα σε έπαιρνα τηλέφωνο !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτη η ιδιαιτερη μεταχειριση που εχει ο Χαρης να μην γραφει και να μπαινει το ονομα του στις συγκεντρωσεις κατανταει αηδια
ολοι εχουμε τα ιδια δικαιωματα κωστα σαν Ο απουσιολογος θελω να με βαζεις παρων χωρις να γραφω να το καταλαβαινεις πιο μπροστα πρεπει να μυρισεις τα δαχτυλα σου κανε κατι τελος παντων απο ενα παραπονουμενο μελος με προβλημα σοβαρο τεμπελιας στα δαχτυλα ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
(και των 5 ευρώ την συμμετοχή και τα τζαμπα κλαδέμματα μην παραλέιψω να πω επίσης)[/QUOTE]
εβαλε ταριφα παρουσιας ο κινεζος? ![]() αν ειναι ετσι να δωσουμε κατι παραπανω ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() tsoum bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim olga ????? τελευταία ξαναλέω. ![]() panos1972 nikosm1 Alex_Salonica Kalaxan mikeepidio Red Rubin christsos george Κλεόβουλος (Ροκ Α Μπίλυ ο Ζουμερός) Thrillos drbig jiraiya paco |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι.
Χαρη θα έρθεις τελικά; |
|
|||
|
|||
![]()
Α απάντησή μου είναι ισως και αυτό το λέω με βεβαιότητα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όποιος θέλει μικρά μηλοσαλίγκαρα, μου λέει να του φέρω αύριο στη συνάντηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλα ή μικρα; Εγώ θέλω 1 μικρούλι αν έχεις.
|
|
|||
|
|||
![]() ¶ν υπάρχει στη συνάντηση από σαλιγάρια, τίποτε άλλο εκτός από μηλοσαλίγκαρο (π.χ. nerite), και χαρίζεται ή πουλιέται θα το εκτιμούσα |
|
|||
|
|||
![]()
Μια σταλιά είναι Γιώργο, ούτε 1 εκατοστό, αλλά θα μεγαλώσουν. Τι έννοια έχει να ζητάς μικρά, αφού θα γίνουν τερατάκια αργά ή γρήγορα.
![]() Νίκο μπορώ να σου βάψω μερικά μηλοσαλίγκαρα ριγέ κιτρινόμαυρα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω, απλα τώρα που είναι μικρό θα μπει σε μικρό ενυδρείο, και μετά βλέπουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ερθω και εγω
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα περάσω και 'γω.
|
||||
|
||||
![]()
¶νευ απροόπτου θα είμαι κι εγώ νωρίς για ένα γρήγορο καφεδάκι
|
|
|||
|
|||
![]()
tsoum
bokostas Posidwnas -ο λακωνικός zipo QS-Plan Prokroustis jiraiya Βασίλης (tender foot) giannisaek ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα kingrim olga ????? τελευταία ξαναλέω. ![]() panos1972 nikosm1 Alex_Salonica Kalaxan mikeepidio Red Rubin Χαραμάδας george Κλεόβουλος (Ροκ Α Μπίλυ ο Ζουμερός) Thrillos drbig jiraiya paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ chemical mac Δείτε ποιός έχει γράψει το μήνυμα # 2010, τελευταίο στην προηγούμενη σελίδα. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν υπάρχει στη συνάντηση ελάχιστη java moss θα ήθελα λίγη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου φέρω Κώστα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας.
Λόγω ανωτέρας βίας, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ελα για καφε να μαθεις (ή πορτοκαλαδα) οτι θελεις
![]() . . . . . . . . . . . Απο οσο ξερω μια μερα πηγε να περασει απο ενα πολυ στενο σημειο (αμα τον δεις ειναι λιγο τεραστιος σαν τον shrek ενα πραγμα ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |