|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιζει ρολο το ειδος , το μεγεθος και η σπανιοτητα .
εγω που ρωτησα σε μαγαζι για tropheus ikola μου ειπε 40 ευρο το ψαρι !!!! και δεν νομιζω να ηταν ενηλικο Χρηστο καλα δεν εισαι με τους δισκους ? Ασε την Αφρικη ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και δισκους και Αφρική πανε στο υπογειο μία χαρα
![]() Ξέρεις γιατί τα πέρνω στο κρανίο γιατί δεν είναι ποιο ακριβά από τους δίσκους και σίγουρα δεν έχουν την δυσκολία που έχουν οι δίσκοι στο μεγάλωμα ![]() όταν λοιπον πουλανε χομπιστες δισκους 6-7 εκκατοστα καλά ψάρια 20-25 ευρώ δεν δεχομαι ιδια τιμή για τροφεους 5 εκκατοστων ΙΜΟ Ισως με πειραζει που εγω χαριζω τα ψαρια μου και δεν τα πουλαω σε χομπιστες ![]() Να ειναι καλά το animal station του Νινταλ το water inn και ο υδατινος κόσμος που εχουν φερει και θα φερουν μεσα στις γιορτες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απλα αυτο που ειδα εγω οταν κοιταγα για τα ντεμασονι ειναι οτι και τα καταστηματα οτι τιμες θελουν λενε ... και το μεγεθος δεν ειχε καμια σχεση με αυτα που πηρα απο το Στρατο εστω και οταν ειχε βαλει αγγελια ελεγαν πολλοι οτι τα εχει ακριβα , μην ξεχναμε οτι του Στρατου ηταν ενηλικα τα ψαρια και μπουκωμενα (1-2 ) με το που μπηκαν στο ενυδρειο μετα απο 10 μερες ειδα μωρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dias : 16-12-10 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για τωρα δεν ενδιαφερομαι για καποιο ψαρι
![]() ![]() αυτο λεω Στρατο οτι τα μαγαζια πουλανε οσο θελουν τωρα μου λες για 17-18 ευρο το ενα , αλλο καταστημα τα εδινε με 40 Δεν βγαζεις ακρη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και να σκεφτεις οτι στο εξωτερικο,πουλανε χομπιστες μεταξυ τους αγρια με τιμη πολυ λιγων δολαριων........
|
|
|||
|
|||
![]()
Το κακό με τα μαγαζιά είναι ότι πολλές φορές άλλα αγοράζεις και άλλα σου βγαίνουν στην πορεία...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|