|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή!
Οι πέτρες πολύ όμορφες (θα ετοιμαστώ για μια βόλτα στον Λούρο ![]() Τι ψαράκια σκέφτεσαι να βάλεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 15-12-10 στις 21:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Δυνατό ξεκίνημα!Πολύ όμορφες πέτρες.Με την άλγη πάνω θα γίνουν μούρλια!!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mellanochromis Auratus Θέλω να βάλω.
Οι πέτρες είναι κολημένες κα δεν θέλω νά ακουμπάνε στα τζάμια. Ελπίζω η άλγη να κάνει δουλειά ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο αναμενουμε με αγωνια!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο πολυ καλο ξεκινημα και πολυ ομορφες οι πετρες. θα ελεγα να βαλεις αρκετες ακομα στην δεξια πλευρα και να πεσουν πιο φυσικα οπως στη αριστερη...
η δεξια μερια μολις μπει και η αμμο θα φανει πιο κοντη... ![]() ![]() καλη συνεχεια....
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις διαλέξει πανέμορφα ψαράκια και το έχεις στήσει πολύ ωραία.Σκέψου αν θα ήταν καλύτερο με μερικές -κυρίως μικρές- πέτρες που να ενώνουν την αριστερή με τη δεξιά πλευρά πιο αρμονικά,χωρίς να φαίνονται σαν δύο στίβες.Το εξωτερικό φίλτρο που διακρίνω ποιό eheim είναι?
|
||||
|
||||
![]()
EHEIM professionel 3 2075
Με φουλ βιολογικο της EHEIM. Στο εσωτερικό θα βάλω σφουγγαρια και BIOMEC της EHEIM |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τη γνώμη μου έκανες καλά που το άφησε το εσωτερικό της Juwel,γιατί πρόκειται για πολύ καλό εσωτερικό που καθαρίζει τέλεια την επιφάνεια του νερού από οποιοδήποτε φιλμ.Από φωτισμό θα αφήσεις τον εργοστασιακό?Γιατί είναι πολύς για τέτοιο ενυδρείο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|