|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
θυληκο ή αρσενικο
εχω 2 λαμπιτνο κ ενα socolofi...το ενα λαμπιτνο εχει μαυρα εντονα πτερυγια και μια βουλα στην ουρα και το αλλο ξεθωριασμενα τα κατω πτερυγια με μια βουλα...τι φυλο ειναι?το socolofi εχει 5 κιτρινες βουλες στην ουρα αλλα και σε αυτο ειναι ξεθωριασμενα τα κατω πτερυγια...τι ειναι? michalisps Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: michalisps Αναζήτηση όλων των μηνυμάτων του χρήστη: michalisps Add michalisps to Your Contacts |
|
||||
|
||||
Στα labidochromis sp.yellow και τα Pseudotropheus socolofi δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εύκολα το φύλο. Περιμένεις να φτάσουν σε ηλικία ζευγαρώματος και το καταλαβαίνεις απο την συμπεριφορά τους.
Τι μέγεθος έχουν τα ψάρια? Βάλε και καμμιά φωτο.. Και καλώς ήρθες! |
|
|||
|
|||
φυλο
6-7 τα λαμπιντο κ κανενα 8 το σοκολοφι...εχεις μαιλ να σου στειλω φωτο απο το ενυδρειο να μου πεις?
|
|
||||
|
||||
Βάλτες εδώ (διαχείρηση συνημμένων αρχείων-επιλογή αρχείου-ανέβασμα-κλείσιμο παράθυρου-καταχώρηση απάντησης) να τις δουν κι άλλοι
|
|
|||
|
|||
το ενυδρειο μου
δειτε παρακατω τις φωτο οι πιο εμπειροι κ ακουω αποψεις....
|
|
||||
|
||||
τα λαμπιτο μου φαίνονται αρσενικά και τα 2!
|
|
||||
|
||||
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω απ' αυτές τις φωτο
(ο πλέκο πρέπει να φύγει.Έχει άλλες απαιτήσεις ) |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
απο την δευτερη φωτο το μπροστα λαμπιντο ειναι αρσενικο, το πισω του ειμαι 80% οτι ειναι αρσενικο. |
|
||||
|
||||
[QUOTE=lans;521033]επειδι δεν φαίνεται, αν ειναι plecostomus leopard ή αλλιως Glyptoperichthys gibbiceps δεν εχει προβλημα και οι ποιο πολλοί οπως και εγω, τετοιους βαζουμε για malawi.
/QUOTE] Εγώ δεν γνωρίζω τι κάνεις εσύ απλά λέω ότι έχει άλλες απαιτήσεις για να είναι και να παραμείνει υγιής (δεν συζητώ το θέμα προσαρμοστικότητας γιατί και στον Θερμαϊκό "ζουν" ψάρια,αλλά...). http://www.istellas.gr/aquarium/my_f...gibbiceps.html http://www.fishbase.org/Summary/Spec...y.php?id=12219 |
|
||||
|
||||
[QUOTE=Κλεόβουλος;521055]
Παράθεση:
αλλα εχεις δικιο...!!! |
|
||||
|
||||
Καλα που τον είδες; 4 λεπτά προσπαθω να τον διακρίνω και δεν!!!
Ακυρο, οκ! Εγω έψαχνα ενα μοσχαράκι και είδα ενα ποντικάκι! :P |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγριο θυληκο | sotos+ramona | Bettas | 8 | 06-11-08 23:07 |
Αρσενικο ή θυληκο? | Γιάννης | Bettas | 1 | 09-10-07 18:15 |
αρσενικο ή θυληκο? | tak660x | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 01-10-07 06:42 |
αρσενικο η θυληκο? | steady | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 07-06-07 10:18 |
Θυληκο Γκαπυ | maiktr | Ζωοτόκα | 1 | 28-11-05 12:18 |