|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
pws mporw na 3exwrisw to arseniko texas?
|
|
|||
|
|||
![]()
Για αρχη, θα πρεπει να γραφεις Ελληνικα.
Αν εχεις καποιες φωτογραφιες... δειξε μας τα ψαρια σου να σου πουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι καθαρες οι φωτογραφιες, οποτε δεν ειναι δυνατο να γινει διαχωρισμος.
Το τελευταιο μου μοιαζει για Nimbochromis venustus, κιχλιδα απο την ανατολικη αφρικη που δεν εχει καμια δουλεια με τις αμερικανικες σου. |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΡΙΝE ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΔΩΝ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα τα greeklish.. ΚΕΦΑΛΑΙΑ ????
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου καλώς ήρθες,
κάνε μια παρουσίαση του ενυδρείου σου για να γίνουν οι όποιες παρατηρήσεις θέλεις. Εδώ η φόρμα που θα συμπληρώσεις http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42398 (βοήθησε μας γράφοντας με ελληνικούς μικρούς χαρακτήρες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επειδή έχω και εγώ 1 ζευγάρι texas έτσι είναι το θηλυκό μου όταν ετοιμάζεται για γέννα μαυρίζει από τη μέση και κάτω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Texas fish | ραφαηλ10 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 06-08-10 12:37 |
Re paidia pou mporw na vrw Ranchu sthn Athina? | kapsok | Χρυσόψαρα | 2 | 23-01-10 22:18 |
me ti petres mporw na diakosmisw to enudreio m? | katamagias | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 01-08-09 19:06 |
θεραπία texas | Σπύρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-03-08 22:54 |
Ερωτηση για TEXAS | Cpagr | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 20-05-03 00:09 |