|
|
||||
|
||||
![]()
κωστα(αν θυμαμαι καλα) για μενα εφοσων βαλεις σημερα μπολι κανε μπλουμ και τα δυο πρωτα ψαρια για να μην την πατησεις οπως εγω.για μια εβδομαδα διατηρουσα τα βακτηρια ριχνοντας λιγο τροφη η οποια ομως σαπισε και επρεπε να αφαιρεσω καποια κομματια.
κανονικα με το μπολι μπορεις να βαλεις αμεσα ψαρακια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
η αμμωνια με το μπολι θα μετατραπει αμεσα σε νιτρικα αλατα(no3) τα οποια βακτηρια συνεχως πρεπει να καταναλωνουν ρυπους για να διατηρηθουν κατι το οποιο θα γινει με τα ψαρια.για μενα βαλε ψαρια αφοβα και παρακολουθα καθημερινα με μετρησεις.
οσο για την αλλαγη εγω δεν προχωρησα,σημερα θα κανω την πρωτη δηλαδη μια εβδομαδα που εχω τα ψαρια.το ειχα ρωτησει κι εγω και δεν χρειαζεται. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι αλλα τωρα δεν ξερω τι ψαρια να παρω...χρειαζομαστε καποιον πιο εμπειρο διοτι απο οτι εχεις καταλαβει στο πετσοπ σου λενε οτι θελεις.... |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη περασα απ αυτη τη φαση πριν δεκα μερες και επειδη υποθετω εχεις Ph βρυσης (περιπου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
το σιγουρο ειναι οτι τα cory θελουν μαλακο νερο και χαμηλο Ph maximum 7.εκτος αυτου θελουν και στρωμενο βυθο δηλαδη λειτουργια του ενυδρειου τρεις μηνες.
απο την αλλη οι γαριδες θελουν σκληρο νερο αρα νομιζω δεν ταιριαζουν.προτιμησε ψαρια περισσοτερο ανθεκτικα(μιας και ειμαστε αρχαριοι) παρα ομορφα που απαιτουν ιδιαιτερες συνθηκες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |