|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το εχω μελετησει το θεμα, αλλα εκ πρωτης οψεως, τα μολυ δεν ειναι οτι προτιμοτερο για πυκνοφυτεμενο που θελεις να στησεις.
Εγω θα προτιμουσα πιο μικρα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο σ ευχαριστω.θα τραβηξω και καμια photo οταν παω σπιτι να επιβαιβεωσουμε οτι ειναι και Velifera γιατι δεν ειμαι σιγουρος.σκεφτομαι να κατεβασω σταδιακα το ph και να βαλω τα zebrafish, Danio rerio τα οποια και μου αρεσουν πολυ αλλα νομιζω κανουν και για τα λιτρα μου απ οτι ειδα(minimum 10galons).καποια αλλη προταση για ψαροσυνθεση
σορυ αν γινομαι κουραστικος κυριως στο σπυρο που ποσταρει συνεχεια στο thread |
|
||||
|
||||
![]()
Το κατεβασμα του πεχα ειναι μια διαδικασια ισως επιπονη για καποιους.
Η πιο ευκολη σχετικα μεθοδος ειναι με συσκευη αντιστροφης οσμωσης (χημικα τα ξεχνας). Μηπως να δεις κατι σε ψαρια που ζουν σε νερο βρυσης μονο με αντιχλωριο?
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις οτι ειναι δυσκολο να ριξεις την τιμη του ph.με συσκευη οσμωσης δεν συμπληρωνω ενα 30% με νερο οσμωσης.?
εκτος απο ζωοτοκα τι αλλο μπορω να βαλω..νομιζω ειναι πολυ λιγες οι επιλογες μου. ------------------------- εκτος απο τα παραπανω αν μπορει καποιος να απαντησει εσκασε κι αλλη απορια. τα ψαρια φαινονται να ειναι οκ χωρις να ειμαι εμπειρος αλλα ολη την ωρα φτανουν στο τζαμι και ανεβοκατεβαινουν πανω κατω..μια απο τη μερια και μια απο την αλλη..οχι παντα α ξεχασα να πω..τωρα μετραω αμμωνια 0 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquahobby : 01-12-10 στις 21:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ANTE αφου το εστρωσες καλογεμιστο
![]() εγω αυριο θα παρω τα τεστακια.... γιατι θες να κατεβασεις το ph σου εχεις τοσες πολλες επιλογες για ψαρια |
|
||||
|
||||
![]()
εκτος απο guppy κλπ δηλαδη ζωοτοκα τι αλλο εχω..?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε εντλερ ειναι πανεμορφα,οχι ομως μαζι με γκαπι.
νεο ενυδρειο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες ενος αρχαριου | Foveras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-12-09 20:04 |
Αποριες αρχαριου... | harmiller | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 21-10-09 00:16 |
Αρχαριος αποριες!!! | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 16-01-09 19:10 |
Γενικες αποριες αρχαριου!!! | skullman2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 05-11-08 01:37 |
Aποριες Αρχαριου | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 17-08-06 16:36 |