|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να σου πω...οσον αφορα για τον ελενχο του νερο αυτο θα εκανα. επισεις εχω 3 ενυδρεια πλεον, μπηκε και αλλο στην οικογενεια. ...πλεον δεν θα την ξανα πατησω με την τροφη που καταλαβα την μαλακια μου. Επισεις, καποια ψαρια θα εφευγαν, και ο μονομαζος ειναι 6 μηνες εκει μεσα, ο πιο λελε και μην σας κανει εντυπωσει, και τα παει παρα πολυ καλα εκει μεσα. ΑΝ και ξερω οτι καποια δεν πανε εκει...αλλα θα τα αλλαζα, απλως ειδα οτι τα πηγεναν πολυ καλα ολα τους γι αυτο και καθηστερουσα να τα αλλαξω.και πραγματικα δεν εχω καθολου μαχες μεσα...!!! ------------------------- Παράθεση:
...και δεν εχεις αδικο. ------------------------- Παράθεση:
...ειναι αυτο που λενε και οι γιαγιαδες μας, "η κακια η ωρα" ------------------------- δεν θα τα ταιζα σημερα καθουλου...
----------------------------------------------------------------------------------------- Να είχα και μια λιμνούλα... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lans : 21-11-10 στις 10:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ | NIKOSNSD | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-09 13:57 |
Παιδια βοηθεια | PENTEFRAGAS2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-05-09 18:20 |
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ...... | Sotiris7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 39 | 16-06-08 16:19 |
παιδια βοηθεια!!!!! | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-03-08 21:58 |
Αρωστια τι να κανω ρε παιδια | kontrakias | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 15-02-07 02:07 |