|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για pagoda τις αγορασα....τωρα αν ειναι δεν ξερω...παντως ενα μεγαλο μερος τους θα καλυφθει με moss....
![]() ------------------------- γεια σας παιδια! επανερχομαι στο θεμα μιας και ελυσα το θεμα του φωτισμου ![]() ![]() να παω σε 2211 ή σε καποιο εσωτερικο?δεδομενου οτι η ιχθυοφορτιση θα ειναι σχετικα μικρη.....(4-5 ψαρια και ισως καποιες γαριδες αργοτερα...) ![]() ευχαριστω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos 21 : 18-11-10 στις 19:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο 72λιτρο μου εχω αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2164 (δεν μπορεις να φανταστεις ποσο καλη δουλεια κανει και ποσο αθορυβο ειναι ![]() η αλλιως αν θες να εχει και βιολογικο υλικο μεσα τοτε κατι οπως αυτο νομιζω υπερκαλυπτει ![]() http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2069
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις συμβουλες φιλε!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα σου ελεγα για εξωτερικο ετσι αμα αλλαξεις ενυδρειο δεν θα χρειαστεις και φιλτρο χωρια που το εσωτερικο θα κανει χαλια το ενυδρειο οταν το καθαριζεις θα πιανει χωρο και αισθητικα ειναι ασχημο
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ!
![]() ------------------------- να κανω μια ερωτηση?μπορει να ειναι και χαζη... ![]() εχω ενα fluval 305....ειναι πολυ μεγαλο για τοσο μικρο ενυδρειο αλλα εχω την ενυπωση οτι μπορεις να ελεγχεις τη ροη του..... αναρωτιομουνα μηπως το δοκιμαζα.......να χαμηλωνα δηλαδη τη ροη του και να το χρησιμοποιουσα.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos 21 : 19-11-10 στις 14:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις ωραία υλικά, απλά θα σου πρότεινα να σπάσεις τις πέτρες σε μικρότερα κομμάτια. Δεν μου κολλάνε στο μάτι τόσο μεγάλες πέτρες σε ενυδρείο με τέτοιο μέγεθος.
![]() Τα άλλα στα είπαν φίλε, καλή συνέχεια!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Επετρεψε μου να διαφωνησω. Την εχω πατησει στο παρελθον ετσι.. Οι πετρες ειναι καλο να φαινονται μεγαλες χωρις τα φυτα. Πρεπει κανεις να σκεφτει οτι τα φυτα οταν θα μπουν και θα μεγαλωσουν, θα τις κρυψουν αρκετα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
280 φυτεμενο | dim orestiada | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 13-01-10 15:58 |
50 lt Φυτεμενο!! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 57 | 19-09-09 10:39 |
φυτεμενο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 28-07-08 08:34 |
400 φυτεμενο! | jimfytakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 30-09-07 21:28 |
Νεο φυτεμενο.. | smoof | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 19-10-05 11:55 |