|
|||
|
|||
![]()
Το μακαρόνι έχει αγοραστεί το 1999 και δεν θυμάμαι αν είναι μηχανικό ή βιολογικό. Η πρόσθεση του siporax `ανέβασε` την αντλία με αποτέλεσμα όταν μπουκώνει ο υαλοβάμβακας ή όταν κάνω αλλαγή νερού η αντλία να είναι οριακά εντός νερού οπότε θέλει λίγη προσοχή .
Αναγκαστικά πρέπει , αφού θέλω να αυξήσω την βιολογία μου (γέννα) να μείνει το siporax και να φύγει το μακαρόνι για να έχω περισσότερο χώρο για την αντλία. Και για να καταλάβετε την κατασκευή του φίλτρου σας το περιγράφω. Τρία κάθετα διαμερίσματα 1 ροή προς τα πάνω θερμοστάτης 2 ροή προς τα κάτω υαλοβάμβακας , σφουγγάρι , μακαρόνι , substrat 3 ροή προς τα πάνω substrat , siporax αντλία . |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν ξεπλενουμε υλικα φιλτρου με νερο βρυσης | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 03-06-10 19:27 |
υλικα φιλτρου απο γλυκο? | alan boy | Φίλτρανση | 10 | 27-07-07 11:39 |
υλικα φιλτρου | dioninje | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 27-02-04 12:11 |
Υλικα Φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-03-03 11:31 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |