|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου κανει κι αυτος; Στην ηλικια που ειναι καθε 30 λεπτα παει για αδειασμα της φουσκας του. χα χα χα χα
|
|
|||
|
|||
![]()
Αμα δειτε τι ωρα παραγγελεια θα καταλαβετε.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά δεν άνοιξα το θρεντ λιγες μέρες και εσείς ξεσαλόσατε!!!!
Ακόμα γελάω από τα βίντεο!!!! Κωστάκη ![]() ![]() Υ.Γ. Μιχάλη σβήσε σε παρακαλώ μια φώτο μας από εδώ γιατί μας βλέπω ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον και εγώ αύριο θα είμαι
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω μεσα εκτος απροοπτου (με τα δυο "σπουργιτια" μου)
|
|||
|
|||
![]()
christsos
bokostas drbig redrubin gannisaek xb307 stefnikolakis lion panos1972 georgebruno jiraiya Κλεόβουλος georgis4 Thrillos tsoum olga ΤΑΣΟΣ poseidwnas maikl ......ούτε είκοσι άτομα δεν είμαστε.....άντε και ο εικοστός δεν θα πληρώσει....(καθαρίζει ο ''έτοιμος να γίνει δισκάς'' Χάρης).... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να ο 20ος
|
||||
|
||||
![]()
Olga θα φέρω κλαδέματα Ludwigia repens (δεν ξέρω αν είναι η rubin της tropica), Limnophila sessiliflora, βαλισνέριες και java moss. Αν θέλει κανείς 3-4 αρσενικά endlers (γένος bocosta) ας πει να τα φέρω.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θέλω λίγη moss και sessiflora.
Τα λέμε αύριο! |
|
|||
|
|||
![]()
Χρηστο θελω να φερεις 1 μπουκαλι endlers!!
Μην ξεχασεις! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ Thrillos!
|
|
|||
|
|||
![]()
ok...αλλά τι μπουκάλι...μισόλιτρο,λίτρο,δίλιτρο ή πεντάλιτρο ???
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 13-11-10 στις 23:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλει κανένας Pistia stratiotes;
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=christsos;507388]ok...αλλά τι μπουκάλι...μισόλιτρο,λίτρο,δίλιτρο ή πεντάλιτρο ???
Το 2λιτρο ειναι οτι πρεπει για 10 μερες!! Θελω να μου στειλεις τα καλυτερα κομμαντα σου. Θα ειναι δυσκολη αποστολη!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φέρε 2-3 Γιάννη.
------------------------- [QUOTE=red rubin;507402]Ορε τι ψυχή θα παραδώσεις..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 14-11-10 στις 00:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πεντακαθαρη και χωρις τυψεις........
Πιστιες θα παρεις απο μενα οσα κιλα θελεις μαζι με τα υπολοιπα!! |
|
|||
|
|||
![]()
Kλάδεψα κι εγώ κάτι λίγα φυτάκια να φέρω.
georgis4 θα σου πιάσω καναδυό θηλυκές ακόμη. Κλεόβουλε να φέρω ξίφους, θα έρθεις έτσι? 20 άτομα σε έκτακτη "εκλογική", δεν είναι κι άσχημα. Κακουργε μας έκαψες με την κόκκινη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
4:12
εισαι μεγαλος Γκιωνης ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και γι' αυτούς που δεν πρόλαβαν να το δούν...
http://www.youtube.com/watch?v=34lyx...&feature=share Ε όχι και να διαμαρτύρεστε για διαιτησία που έπρεπε από το πρώτο ημίχρονο να παίζεται με 10 (φάουλ Τσιμπούρ σε Γκαρσία) Τα υπόλοιπα από κοντά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας έρχομαι και γω τελικά.Το ξέρω,το ξέρω...θα κάτσω όρθιος...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είπε ίσως έρθει από Κιλκίς και ο gemen.
|
|||
|
|||
![]()
Αλλη μια ομορφη μερα....ανταλλαγες σε φυτα ,ψαρια(Χαρη ευχαριστω για τα peru...
![]() Αντε για την επομενη τωρα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
...δε βρισκω αγοραστες ....ολοι Κινεζικα παιρνουν... ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Υπέροχη μέρα, στις 4 το διαλύσαμε, ευχαριστώ για την κόκκινη κρυπτοκορίνα Ευθύμη. Καλά, τέτοιο τέλειο spraybar δεν έχω ξαναδεί Χαραμάδα, δεν βγάζει νερό, βγάζει βελούδο. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() είχαμε και stereo dolby system (χαραμάδας δεξιά,δόκτωρ αριστερά) ![]() (Κώστα,Γιάννη ευχαριστούμε για τα ψαράκια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω και`γω ευχαριστω για τα κομμαντογκαπυ που εφερε ο Χρηστος. Χρηστο και Χαρη χανετε....οσο νυχτωνει ο θα.......ζυγωνει!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βέβαια το μυαλό μου ήταν αλλού(....ο Χάρης δισκάς... ![]() ![]() ![]() Any way ευχαριστώ τον Ευθύμη για τις βαλισνέριες και όλους τους άλλους φίλους για τα ψιλολόγια που ''τσίμπησα''....Βασίλη ετοίμασε moss και καφέ μεσοβδόμαδα(και πες τον γείτονα να φύγει γιατί θα περάσω)... ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Παρεμπιπτόντως η ''γριά'' σου ήρθε και έδεσε με έναν ολόιδιο,αλλά λίγο μεγαλύτερο αρσενικό.Είναι σε καλή κατάσταση και έφαγε αμέσως,αλήθεια τι ηλικία έχει?? Οσο για τα μικρά σου(κουκλάκια),αυτά κι αν έφαγαν αμέσως....νηστικά βρε τα είχες....αλήθεια από που ''παίρνεις'' τροφές?? ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 14-11-10 στις 23:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |