|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου εχει κολλησει αγρια μιας και στο φυτεμενο δεν τα καταφερνω και ξενερωνω να βλεπω τοσα σαλιγκαρακια μεσα!!! Βασικα ο αποτερος σκοπος μου ειναι η απολυτη εξημερωση του Οσκαρ ....εκτος του οικονομικου του θεματος ΦΥΤΕΜΕΝΟ - ΟΣΚΑΡ σημειωσατε 2 !!! και σκοπος μου αργοτερα να εχει ενα μεγαλυτερο ενυδρειο μονο για παρτη του !!! @Mikerulless Εσυ δεν πιανεσε θες την μπουκαλα !!! Και την Βιβλο θα αλλαζες για να το αναφερει μεσα οτι κανει ....... αν και σου εσυ φταιες για ολα !!! τι τα θελες τα οσκαρ δεν μπορουσες να αρχισεις με γκαπυ !!!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neo.occelatus και Neo.caudopunctatus | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 16-03-08 01:07 |
Neolamprologus occelatus | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 19-01-08 18:51 |
neo.occelatus και neo.caudopunctatus | Z_X | Tanganyika | 9 | 16-11-07 20:49 |
Astronotus Ocellatus (Oscar) | oscar | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 10-01-04 18:54 |
Astronotus Ocellatus, είναι αρσενικό ή θηλυκό? | nkarvounis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 28-01-03 23:48 |