|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος! Μου θυμηζει τυπου Juwel η κατασκευη του φιλτρου και μου φενεται πολυ καλη ιδεα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- παιδια καπου εδω να πω και κατι για ολους!!!! ευχαριστω μερικα παιδια που με ρωτησαν αν μπορω να τους φτιαξω ξυλινο ενυδρειο αλλα δεν γινετε... ζητω συγνωμη αλλα δεν θα κοιμαμαι τα βραδυα αν εχω δωσει σε αλλα σπιτια τοσα λιτρα ενυδρειο... οτι φτιαχνω το φτιαχνω και ξερω πως οτι και να γινει καλα να παθω... αλλα σε αλλους δεν μπορω.... παντος σας ευχαριστω και ειναι τιμη μου και μονο που ρωτησατε... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 25-10-10 στις 12:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα...
σημερα εβαλα τον φωτισμο στο ενυδρειο και σας τον παρουσιαζω αλλα αυριο θα γινουν καποιες μικρο αλλαγες γιατι δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος στιριξης... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σκοτεινιάζει λίγο στα δεξιά ή έτσι φαίνεται στην Foto; Εκτός και αν το έχεις κάνει επίτηδες για να υπάρχει και η μεριά του εφησυχασμού!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() πιστευω πως πρεπει να υπαρχει και λιγο πιο σκοτεινη πλευρα σε πολλα ενυδρεια, αν οχι σε ολα....
|
||||
|
||||
![]()
¶ργησα λίγο αλλά το έπιασα έτσι; Συμφωνώ και εγώ για την σκοτεινή πλευρά !
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές απορίες ακόμη (σχεδόν όλες έχουν αφετηρία το φίλτρο)
1) Στην αρχή ανέφερες το μέγεθος ενυδρείου 175χ60χ85. Να υποθέσω οι διαστάσεις αυτές αφορούν μΧπΧυ? (Πολύ ψηλό δεν είναι? Πως θα φτάνεις να καθαρίζεις?) 2) Οι διαστάσεις του φίλτρου είναι 15Χ60Χ85 ? (πιθανότατα ναι, διότι έτσι φτάνεις τα 70-80 λίτρα που ανέφερες) 3) Τα 750-800 λίτρα καθαρό ενυδρείο θα μπορέσει να τα συντηρήσει ένα φίλτρο μεγέθους 70-80 λίτρων ? (η αναλογία είναι 1 λίτρο στο φίλτρο για κάθε δέκα λίτρα στο ενυδρείου, ενώ στο φόρουμ προτείνεται για τα φίλτρα ιδιοκατασκευής η αναλογία 1 προς 4 λίτρα) 4) Τα διαχωριστικά στο φίλτρο σου τα πέρασες μόνο μονωτικό χωρίς πολυεστέρα και τα κώλυσες με απλή σιλικόνη? 5) Αντί του πολυεστέρα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εποξική ρητίνη ? (ώστε να τώρα που χειμώνιασε να μην τρέχουμε στην εξοχή αλλά να δουλεύουμε στα σπίτια μας) 6) αφού το μονωτικό είναι κατάλληλο για δεξαμενές νερού θα διακινδύνευες να το βάλεις μόνο του, χωρίς πολυεστέρα? Κι άλλες απορίες έχω αλλά με το μαλακό. Μη σου χαλάσω την παρουσίαση. Πάντως πάς πολύ καλά. Εντυπωσιακή και ιδιαίτερα προσεγμένη κατασκευή. Δεν πρόκειται να πάρω γυάλινο ενυδρείο με τίποτα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 95 (0 μέλη και 95 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |