|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το έκανες Ανδρέα, μπράβο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- αντριαννα μου σε ευχαριστω πολυ.ευχομαι και σε εσενα καλη επιτυχια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas213 : 12-09-10 στις 17:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσανε τα 2 νησακια ετσι το εχω και εγω.
Υπομονη και οι αλγες θα φυγουν και το κυανιο. Το Phalaena θα φαει ολο το κυανιο μην ανησυχεις.
|
||||
|
||||
![]()
alexx σε ευχαριστω.δοξα το θεο δεν εχω καθολου αλγες ουτε και κυανο.το phalaena ειναι πολυ καλο ψαρακι αλλα δεν αντεξε σε εμενα πιστευω οτι αυτη η παρτιδα δεν ηταν καλη γιατι το πηραν και αλλοι 2 φιλοι και σε αυτους δεν τα καταφερε.το ιδιο και με 2 σαλαριες.δεν ξερω τι παιζει με τα μαγαζια πραγματικα.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() μερικες απο τα κοραλλακια μου |
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχες....πολυ ωραιο το ενυδρειο σου...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε θες φιλαρακι.και εγω χρωσταω μια επισκεψη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο, Φανταστικό, Ονειρικό.....
Τι αλλο να πω, περα του οτι θα ερθω να το δω απο κόντα, με βάζεις στην διαδικαδία να μετατρέψω το δικό μου το 45αρι ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα αντριαννα μου.οποτε θελετε σας περιμενω να τα πουμε και να πιουμε καφεδακι
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο Ανδρεα πολυ πολυ ομορφο.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχες φωτο!
|
||||
|
||||
![]()
το ξερεις οτι με τις φωτογραφιες δεν τα παω καθολου καλα,να δω ποτε θα ερθεις να βγαλεις τις δικες μου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο, σαν ζωγραφιά είναι... Μπράβο σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
να ειστε καλα ολοι.πανο σου χρωσταω φωτο με τα λεντ.εχω να πω οτι το ενυδρειο τρεχει με συνολο 30 βαττ λεντ και τα κοραλλια ειναι μονιμα τουμπανο.εχω και αλλες.............
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου καλησπέρα.Σούπερ το ενυδρείο σου!!!!!!Αλλά ακόμα πιο σούπερ τα βατ που το φωτίζεις.Δεν δίνεις καμια πληροφορία να μάθουμε τίποτα και εμείς οι άσχετοι!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο Ανδρεα.
Μπραβο....... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() κατι τετοιο θα κανεις κι εσυ ?
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω αλλά μέχρι τότε, έχουμε καιρό!
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο μπράβο!!!
οι τελευταίες με τα κοράλια είναι όλα τα λεφτά μήπως ξέρεις τις ονομασίες τους;; |
|
||||
|
||||
![]()
οι 2 τελευταιες ειναι εφυλιες divisa και η πρωτη ειναι green star polyps
|
|
||||
|
||||
![]()
Καααααλά, το ενυδρείο ήταν πάντα όμορφο, απλά έμαθε επιτέλους να βγάζει φωτογραφίες!!!
![]() ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πως παει ο μικρος παραδεισος σου ανδρεα?τι φωτα εχεις κ τι skimmer?δουλευει καλα το skimmer σου?τι εσωτερικο φιλτρο εχεις?στειλε μας καμια φωτο!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
φωτα εχω λεντ και απο σκιμμερ ενα deltec mce 300.το σκιμμερακι ειναι αθορυβο και μια χαρα κανει την δουλεια του.εσωτερικο φιλτρο εχω αλλα ειναι διακοσμητικο πλεον γιατι μεσα μονο λιγο chaeto εχω.φωτο θα βαλω σε λιγο καιρο που θα κανω και αλλαγες...
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πραγματικα υπεροχο...
|
|
||||
|
||||
![]()
και μια ανανεωση μιας και σκεφτομαι να κανω ενα rescape
μια γενικη ![]() ![]() ![]() τα λεντ τρεχουν μια χαρα αλλα το μονο σπαστικο ειναι η εξατμιση.χανω τουλαχιστον 2 λιτρα την ημερα.ολα τα χαρτια στο γραφειο μου ειναι μουσκεμα.ακομα προσπαθω να μαθω την μηχανη και τα σκασμενα τα ψαρια δεν βοηθανε δεν στεκονται πουθενα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικό ανδρέα
![]() ![]() ![]() και στη φωτογραφία βελτιώνεσαι μέρα με τη μέρα. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ρε γιαννη!!!!!ετοιμασου ερχεται η σειρα σου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρεα ειναι πανεμορφο.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη τωρα εχω ξεπερασει τις αλγες και δειχνει.μετα απο ενα χρονο+...σε ευχαριστω πολυ.( καιρο εχουμε να τα πουμε)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |