|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ουπς συγνωμη. δεν εχω αναταραξει βυθου. ευχαρηστω για το λινκ. αν δε βρω χανια θα το δοκιμασω. ευχαρηστω και παλι. ------------------------- Παράθεση:
δεν παιζει να ειναι αστρωτο μετα απο 1 χρονο λειτουργειας το 2217 και 3 χρονια το 2213. με καθαρησμα μια φορα το 6μηνο. το ΚΝΟ3 πως να το ζητησω να το αγορασω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampi19 : 22-10-10 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
νιτρικο καλιο ΚΝΟ3
Και αν ειναι να ξαναπερετε φυτα απολυμαντε τα πρωτα με ΚΜΝΟ4, υπερμαγγανικό κάλλιο μιας και πιασαμε το καλλιο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ποτασιουμ της σαχεμ δεν ειναι το καλιο? αυτο μου πουλησανε οταν ζητησα καλιο. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι ΚΝΟ3 αυξάνει το ΝΟ3 από ότι ξέρω
το κάλλιο της σαχεμ ειναι καλο
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κανω λαθος ΚΝΟ3 ειναι Νο3 μαζι με λιγο καλιο καλητερα για αρχη να μην τα εχεις σε μια σκονη για να μπορεις να μετρας πιο ευκολα αυτη ειναι η αποψη μου χωρις να εχω κανει χρηση ΕΙ
|
|
|||
|
|||
![]()
Το νιτρικο καλιο (ΚΝΟ3) περιεχει και καλιο το οποιο το υπολογιζουμε στο ΕΙ αλλα δεν ειναι αρκετο. Γι αυτο προσθετουμε και Κ2SO4 (θειικο καλιο).
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον οι ενεργειες που εκανα ειναι
1. αλαγη νερου 60% προχτες. 2. αυξηση co2 αρκετο τωρα (συνεχεια κανω τεστ πεχα) 3. προσθεσα Seachem Flourish Potassium 10ml (2 καπακια) παρατηρησεις. τα φυτα πετανε ριζες απο παντου!!!! και τα φυλλα βγαζουν φυσαλιδες σαν τρελλα??? καλο ειναι αυτο?? Υ.Γ και ολα αυτα απο χτες. μεσα σε λιγες ωρες τεραστια αλαγη! νομιζω προς το καλητερο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- Διαγωνισμος aquascaping | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 125 | 01-12-10 20:34 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | stelios_ant | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 21 | 05-04-10 00:20 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |