|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό διάβαζα κι εγώ μόλις τώρα...
Με το ψαράκι τι να κάνω τώρα? Ακόμα και να φτιάξω κάτι όπως πρέπει θα μου πάρει σίγουρα 2-3 εβδομάδες... |
|
||||
|
||||
![]()
Πηγαινε το πισω και παρε κανενα φυτο!
|
|||
|
|||
![]()
Μπα, ποιες μετρήσεις νερού, εδώ μας είπαν -4 άτομα- ότι μπορούμε σε λίγες μέρες να βάλουμε και δεύτερο... Ούτε οδηγίες για στρώσιμο, τίποτα. "Έχει πάνω οδηγίες, σε δέκα λεπτά θα το έχετε φτιάξει" ήταν η βοήθεια τους...
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω το ψαράκι πίσω σε αυτούς. Θα το πάω σε ένα συνοικιακό αλλά δε μπορώ πριν τη δευτέρα. Θα αντέξει εως τότε? |
|
||||
|
||||
![]()
Βρες μια ΤΕΧΝΙΤΗ λιμνουλα και βαλτο μεσα !!!
Θα ειναι πασας !!! Και ρωτα ΕΔΩ πρωτα !!! αλλιως θα ξοδευεις λεφτα και χρημα ανεφ ουσιας !!!
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο, βιάστηκα πάρα πολύ αλλά εμπιστευόμουν ότι κάποιοι άνθρωποι που είναι στο χώρο θα βοηθήσουν με ειλικρίνεια.
Τεχνητή λιμνούλα δεν ξέρω που να βρω και πως να κρίνω ότι θα είναι ασφαλές. Νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι να το πάω στο συνοικιακό pet-shop.. |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν τα 10 λιτρα τα κανεις 100 μπορεις να βαλεις αλλο ενα χρυσοψαρο! Τωρα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τους το πας πισω και να σου δωσουν καμια γαριδα RED CHERRY να βαλεις αλλα ολα αυτα θα πρεπει να γινουν αφου στρωσει το ενυδρειο (2μηνες να εισαι σιγουρος για γαριδες) και θα πρεπει να προσεχεις παρα πολυ συχνα τις τιμες του νερου σου (Ph,Gh,Kh,No2,No3,Nh3/Nh4) με υγρα τεστακια! Θα χρειαζεσε συχνες αλλαγες νερου (5% καθε 1 με 2 μερες), βεβαια αυτο θα το δεις και εσυ απο τις μετρησεις που θα κανεις! Εγω σε τοσο μικρο (10λιτρο) θα εβαζα μονο κανα σαλιγκαρακι αλλα ελα που δεν θα εχει και τοσο ενδιαφερον! Καλη αρχη και κανε ο,τι καλητερο νομιζεις για τα ζωντανα που θα εχεις στο ενυδρειακι σου αφου σωστα προβληματιστηκες και εγραψες στο φορουμ για να παρεις γνωμες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκτός κι αν "μαγειρεύει" το νερό με όσμοση/πρόσθετα/ζουμιά κλπ (που δε μου φαίνεται). Αλλιώς ας παει ένα δείγμα στο πετ σοπ να του το μετρήσουνε μια-2 φορές, να μη δινει και λεφτά για 3 έξτρα τεστ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
To Ph είναι μεγάλη συζήτηση.. σε 18-λιτρο τι να κάνει...;
Και το GH και το KH πόσο να αλλάξουν δηλαδή αν βάζει νερό απ'τη βρύση; Και ακόμα και να αλλάξουν, έναν αρχάριο δεν νομίζω ότι τον εξυπηρετεί να τα μετράει συνεχώς και να προσπαθεί να πετύχει συγκεκριμένες τιμές - πάει να μπλέξει. |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως οπως τα λες, θα μπλεξει ακρι δεν θα βγαζει, θα χαλαει και τζαμπα τα λεφτα του! Γι' αυτο λεμε καλυτερα περισσοτερα λιτρα αν εχεις χορο, μπορει να πληρωσεις κατι παραπανω στην αρχη αλλα θα κανεις σιγουρα αποσβεση μετα. Στο ποσο μπορουν να αλλαξουν οι τιμες κρινε απο αυτο που ανεφερα πριν και κρινε το τι μπορει να γινει στο 10λιτρο του φιλου που ειναι μισα λιτρα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά γεια σας και πάλι.. Τα χρυσόψαρα έχουν μπει πλεον σε 60άρι ενυδρείο αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να το παρουσιάσω.
Εδώ και δυο ώρες όμως έχω ανησυχήσει πάρα πολύ. Το ένα από τα δυο κάθεται στον βυθό γυρισμένο ανάποδα, με την κοιλίτσα του δηλαδή προς τα πάνω. Γυρίζει και κολυμπάει για λίγο αλλά αμέσως ξαναγυρίζει ανάποδα. Έχω ανησυχήσει πάρα πολύ. Τι συμβαίνει? Όποιος μπορεί να βοηθήσει είμαι ευγνώμων |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια για χρυσόψαρο! | aquaristas | Χρυσόψαρα | 2 | 04-01-10 00:45 |
Κάθετα ακίνητο στον πυθμένα. | mmarou | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 28-05-09 12:06 |
Προλαβαίνω να κάνω κάτι με το χρυσόψαρο? | Panos V. | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 9 | 25-03-08 15:56 |
χρυσόψαρο με μαύρα στίγματα..τι να κάνω? | Μαρία | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-04-06 15:20 |
Γεννητούρια πριν 30 λεπτά! Τι κάνω τώρα? | xatzargyros | Αναπαραγωγή | 4 | 05-03-05 22:59 |