|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ηθελα να σε προσβαλω,αλλα σου λεω αυτα που σου λεω γιατι εχω περασει και περναω την ανυπομονισια σου!και το φιλικα το γραφω ωστε να μη με παρεξηγησεις στο τελος,πραγμα που τελικα εγινε και λυπαμαι!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση, εδώ όλοι να βοηθήσουμε θέλουμε, απλά πολλές φορές ο υπερβάλλων ζήλος και ο γραπτός λόγος που είναι εύκολα παρεξηγήσιμος προκαλούν προβλήματα συνεννόησης...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολοι να βοηθησουμε θελουμε!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ξες κατι αν δεν ακουγα αυτα που μου λενε δεν θα εβγαζα τα χαλικια για να βαλω αμμο δεν θα επερνα αντιχλωριο δεν θα αλλαζα ενυδρειο δεν εβαζα φυτα μεσα δεν θα ξεπλενα το φιλτρο με νερο ενυδρειου και τελος δεν θα μπολιαζα το νερο!! αλλα ολα αυτα και οτι επιπλεον θα κανω δεν χρειαζετε ομως να το γραφω εδω μεσα για να ξερουν ολοι αν κανω πραγματα που μου λενε η οχι!!! και τελος δεν ειπα ποτε οτι δεν θελω τις συμβουλες πιο εμπειρων απο μενα ισα ισα το αντιθετο! ο τροπος ομως δεν μου αρεσε καθολου !! ιδιαιτερα οταν ειμαι εδω μεσα απο το πρωι ψαχνοντας λυσεις για να κανω την ζωη του ψαριου μου καλυτερη! θα μου αξιζε αν εκανα μονο το αντιθετο! οποτε μιλα καλυτερα σε παρακαλω!και τελος αυτο το θεμα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε θελω να δωσω συνεχεια για κανενα λογο, μα δε νομιζω να σου μιλησα καπως!δε σου μιλησα ασχημα ποτε και παντα προσθετα στο τελος τη λεξη "φιλικα",κατι που παρεξηγησες επισης!δε χρειαζομαι να μαθω απο κανενα πως να μιλαω και συγγνωμη και παλι αν σε προσβαλα με οποιοδηποτε τροπο!το οτι κι εγω χαλαω το χρονο μου,ωστε να σου απαντησω, το κανω για να σε βοηθησω (οπως κι εσυ κανεις προσπαθειες για το καλο του ψαρη σου)και μονο να βοηθησω!!!!δεν εχω λογο να τσακωθω με κανενα,δε το εχω αναγκη, δε μου χρειαζεται! αν οπως σου ξαναεγραψα παραπανω ΔΕΝ θελεις τη βοηθεια ,μου καλως,κανενα προβλημα!συγγνωμη και παλι!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αγορι μου καλο σου απαντησα ... "και τελος δεν ειπα ποτε οτι δεν θελω τις συμβουλες πιο εμπειρων απο μενα ισα ισα το αντιθετο!" κ οταν ειπα αυτο το θεμα τελοσ εννοουσα τελος η παρεξηγηση!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε εσκασα ε?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργιο ενυδρείο | Manolis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 03-01-10 10:40 |
Κανένα κόλπο; Ψαράκι στο φίλτρο | persival | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-10-09 19:25 |
Πάει το ψαράκι μου... :( | andreasp | Χρυσόψαρα | 24 | 04-06-07 11:26 |
Καινούργιο μονομάχοενυδρείο | dimitrisgiannoulakis | Bettas | 18 | 21-03-07 10:56 |
Ψαράκι το ... ελληνικόν ! | fighterfish | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 13 | 23-01-03 01:49 |