|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον θα μπορεσω να ερθω την Κυριακη. Οποιος θελει κατι κανει παραγγελια και το φερνω. Εξαιρειται ο Κλεοβουλος που βολευτηκε Siporax ευτυχως απο αλλου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Θα είμαι κι εγώ εκεί. (αγαπημένοι μου "φύτουλες" κάνα κλαδεματάκι απο βαλισνέριες,Micr.pteropus,corymbosa,εχινόδωρους,κρ υπτοκορίνες,πίστια,σας περισσεύει?) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 20-10-10 στις 19:09 |
|
||||
|
||||
![]()
Και bokostas
Και giannisaek Και olga Και ολο το υπολοιπο απαιχτο tim !!!! Εγω στο πηγαδι κ.......α ??? Μεσααααααααααα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε θα σου φέρω βαλισνέριες, Micr.pteropus, hygrofila corymbosa και πίστια.
Στείλε κανά πμ το Σάββατο να θυμηθώ να κλαδέψω, ξεχνάω, είναι η ηλικία βλέπεις... Αν και σε βρίσκω απαράδεκτα "φυτεμένο" για νταμαρά. ![]() Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Οι δισκαδες απαγορευουν τις βαλισνεριες. Αν περισσευουν 2-3 ριζες θελω και `γω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω καμιά 10 ριζούλες βαλισνέριες στο κουβά από χθες... Θα προσπαθήσω να περάσω ακόμα κι αν δεν έχω χρόνο για καφεδάκι, τουλάχιστον ν αφήσω τα φυτάκια και να σας δω στα γρήγορα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα να δεις που θα καθιερώσουμε εβδομαδιαίους καφέδες!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά να περάσετε παίδες!!!
Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί θα είμαι εκτός Θεσ/νίκης!! Τα λέμε στην επίσημη!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ανδρέα να βρεις χρόνο και για καφέ, καιρό έχουμε να τα πούμε.
Γιώργο βαλισνέριες θα βγουν και για σένα, αν φέρει κι ο Ανδρέας... ![]() Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ neos Δηλώστε εδώ όσοι είναι να έρθετε (ναι κι εσύ paco που έρχεσαι αδήλωτος) ![]() ή όσοι δήλωσαν και δεν θα μπορέσουν, για να κλείσουμε τ' ανάλογα τραπέζια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |