|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θανάση , μόλις τελειώσεις με το δικό σου , ερχεσαι Θεσσαλονίκη να μου φτιάξεις ενα τονίσιο που θέλω. ΟΚ???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!! σημερα επιτελους ηρεμησε λιγο η δουλεια στο μαγαζι και μπορεσα να φτιαξω το φιλτρο.
με τα 2 ξυλα που βλεπετε στην φωτο περασμενα με μονωτικο υλικο κανω τα χωρισματα για το φιλτρο, και στο σημειο που θα ειναι η αντλια εχω κανει 2 εξοδους, να υπαρχει και μια ρεζερβα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα ταν καλυτερο να σηκωνες τα ξυλα(χωρισματα) ωστε να περναει απο κατω νερο.Ετσι θα χες καλυτερη κυκλοφορια στο φιλτραρισμα.
Δε ξερω κατα ποσο θα δουλεψει ετσι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο το πρωτο χωρισμα περναει απο κατω και απο το δευτερο απο πανω... απλα δεν μπορει να φανει στην φωτο καλα...
|
||||
|
||||
![]()
οπως εχω πει καλο ειναι να μη βιαζομαστε γιατι γινονται και λαθη...
το καλο ειναι να τα προλαβαινουμε, οπως εγω τωρα, με τις σωλινες που θα στελνει η αντλια το νερο στο ενυδρειο... ευχαριστω τον φιλο που μου το ειπε και μπορεσα να το διορθωσω... :clap: :clap: οπως βλεπετε και στις φωτο η τρυπα μεγαλωσε και οι σωλινωσεις μαζι... :lol!: :lol!: ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση καλο θα ειναι η επιστροφη να μην ειναι διπλα στην εισοδο του βρωμικου νερου προς το φιλτρο ,διοτι δε θα προλαβαινει το νερο να φιλτραρεται.Καλο θα ειναι να προεκτεινεις την επιστροφη του καθαρου νερου απο την αλλη μερια του ενυδρειου.
Για ποιο λογηο εβαλες τοσο μεγαλη διατομη στην επιστροφη??
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |