|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό για μένα είναι οτι πρέπει... καθώς στις περισσότερες συναντήσεις έχω παέι με το φορτηγο
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να ερθω κ γω για πρωτη φορα η οχι;;κανετε τιποτα καψονια στους νεους,να ξερω;;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τίποτα σπουδαίο.Ο Κώστας τους φέρνει ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τίποτα σπουδαίο.Ο Κώστας τους φέρνει
![]() ![]() να προσεχεις δινουν και ξιφιφορους σε οποιον βρεθει μποσκος
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλά αν έρχεσαι για πρώτη φορά ... δεν πληρώνεις τον καφέ σου ... αυτή την υποχρέωση την αναλαμβάνει ο Χάρης (drbig) που είναι ''large'' τύπος. Απλά μετά τον καφέ πάμε σε ταβέρνα και ΜΟΝΟ εκεί πληρώνεις ... γιά όλους φυσικά.Αλλά μήν ανησυχείς ... ποτέ δεν έδοσε κάποιος ''νέος'' σε ταβέρνα πάνω από 250 euro. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην τους ακούς τους συκοφάντες, απλά φέρε το 50% των φυτών σου, είναι απαραίτητο για την διαδικασία της μύησης (και για να χωρέσουν οι νέοι σου ξιφοφόροι).
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γι'αυτό και το χειροκρότημα του Κώστα ... και όχι μόνο ...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Bρε αθεοφοβε.... Αυτη την Κυριακη θα ερθω και γω,να σου φερω και το κορυντορακι?? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ελα....συμετοχές ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν λείψαμε από τις έκτακτες, θα λείψουμε από την επίσημη? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...
1) Posidwnas 2) ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι αφού είσαι απο τη Νάουσα φέρε και κάνα σακί apple (όχι snail
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nα διορθωσω λιγο το ''αυτη την Κυριακη'' εννοωντας την Κυριακη της συναντησης,που ειναι η επομενη...μη δινετε σημασια,ισα που γνωριζω τι χρονολογια εχουμε,παλι καλα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Χρήστο χαλάρωσε με τους καφέδες. Θα σε πειράξουν στα νεύρα!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η συνάντηση είναι την μεθεπόμενη Κυριακή 31/10.
Προσέξτε μην πάει κανείς την Κυριακή που μας έρχεται, γιατί θα βρει μόνο ...καμιά 15αριά άτομα. ![]() Όλγα φέρτο το κορυντοράκι, αλλά αυτά τα λένε με πμ, μη ...μας βγει και τ' όνομα. ![]() Τώρα αν υπάρχει όρεξη και γι' αυτή την Κυριακή... κι αν βολέψει κι ο καιρός... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν κανονιστει και γι'αυτη...σφυριξτε κλεφτικα
![]() Κωστα αλοιμονο,οχι και να σου βγει το ονομα για το ψαρακι,ευτυχως δεν ανεφερα τιποτα για τα φυτα που μου ζητησες ![]() ΥΓ : πλακα κανω,μην τον καταραστειτε τζαμπα και αδικα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προτείνω οι επίσημες Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010, να γίνουν εβδομαδιαίες.
Τι λέτε; ![]() ¶ντε να βρισκόμαστε ποιο τακτικά… και να ανταλλάσουμε ποιο συχνά και φυτά. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οποιος μπορεί και έχει και καλό καιρό (όπως είπε ο Κώστας) και βέβαια την διάθεση να ξαναδεί τις ψαρόφατσές μας ....Κυριακή 12:00....''les amis''.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και μάλλον αρκούν οι μηνιαίες, σοφά θεσπίστηκαν, γιατί πιο συχνές θα κουράσουν και δεν θα υπάρχει συμμετοχή. ¶λλο θέμα τώρα που βρισκόμαστε όσοι θέλουμε συχνότερα, είναι μέχρι να φάει παντόφλα ο Χρήστος που μας ξεσηκώνει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 24/10 για ΕΚΤΑΚΤΟ ψαροκαφέ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ε άμα έρθει κι ο Λεωνίδας, τότε κι εγώ στον ΕΚΤΑΚΤΟ.
Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ με το Γιώργο,για να εξιλεωθούμε.
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ πιθανόν και εγώ (αν προλάβω εχω για 3η συνεχόμενη Κυριακή Βαφτιση- ΕΛΕΟΣ)
|
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη έλα λίγο νωρίτερα, σου έχω φυτά σε γλαστράκια που δεν πρέπει να τα δουν κάποιοι.
![]() Posidwnas christsos olga (σφυράμε κλέφτικα) giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig Όπως βλέπετε dimis_george, rookie και 6981giwrgos, όποια Κυριακή και να σας βολέψει, κάποιους θα βρείτε εκεί. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπράβο ρε Κώστα. Για μια ακόμη φορά αποδυκνυεσαι Λίρα εκατό!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε να ειναι καθε πρωτη κυριακη συναντηση ΠΣΦΕ
καθε 2ρη Συναντηση Gab Καθε 3τη Συναντηση Φιλων Gab Καθε 4τη Συναντηση Φιλων Gab βορειου ελλαδος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |