|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Πανο κ σευχαριστω πολυ για τις ευστοχες παρατηρησεις σου.σιγουρα κ γω αυτο που περιμενω ειναι να μεγαλωσουν οι εχινοδωροι πισω για να καλυφθει το φιλτρο κ το πισω μερος.οσων αφορα την συνθεση των ψαριων θα κοιταξω αυτα που μου ειπες κ θα πραξω αναλογως για το καλυτερο αποτελεσμα.μια ερωτηση μοναχα.τα ειδη υπαρχοντα σκαλαρια θαχουν καλη συμβιωση με κανα ζευγαρι ακομα σε πιο μικρο μεγεθος απο αυτα που ειναι τερατα η' θαχουμε πανικο μεσα στο ενυδρειο;ειναι ρισκο μαλλον ε;
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
παρουσιαση κοινωνικου ενυδρειου 120lt | s-vitzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 30-10-15 09:15 |
Παρουσιαση Κοινωνικου μου! (ολη η ιστορια του) | Giorgos Vrasna | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 09-08-10 12:55 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | litsa | ¶λλα ζώα | 9 | 20-12-09 15:00 |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |