|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θυμίζω όμως ότι στις σχετικές ψηφοφορίες εδώ, λίγες σελίδες πριν, το Bennigan's πήρε μηδέν (0) ψήφους στο σύνολο των προτιμήσεων. Η άποψή μου είναι ότι για να μην το θέλει κανείς, θα πρέπει να υπάρχουν πολλά παράπονα και δεν μπορεί να μη βρούμε κάτι καλύτερο. Εναλλακτικές υπάρχουν (πχ το LA SCALA στην Αγ. Δημητρίου, κάποιο καφέ στο Cosmos κι αν ψάξουμε θα βρούμε κι άλλα), διάθεση δεν βλέπω. Γιατί για να ταλαιπωρήσεις τόσον κόσμο, (όπως χθες ![]() Φυσικά, αν οι περισσότεροι άλλαξαν γνώμη μετά την τελευταία συνάντηση και προτιμούν επιστροφή στις ρίζες, εγώ είμαι απόλυτα ΟΚ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μετά από πολύ καιρό που είχα να έρθω χάρηκα που είδα κάποιες γνωστές φάτσες και πάλι (Kλεόβουλος, Λούση, Μποκόστας, Nikosm1), γνώρισα νέους (DrBig, ΓιάννηςΑεκ - που για κάποιον λόγο φώναζα Τάσο και για κάποιο δικό του λόγο μου απαντούσε
![]() ![]() Αυτό που έχω να πω είναι όποιο μαγαζί και να επιλέξετε για τις συναντήσεις αυτόν τον ψιλοχαμό με τα χωριστά πηγαδάκια δεν πρόκειται να το γλυτώσετε. Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση. |
|
|||
|
|||
![]()
Αργησα λίγο για τις φώτο,αλλά τώρα βρήκα χρόνο.
![]() Για το θέμα του μαγαζιού είμαι μέσα και για ''Bennigans'',αφού βλέπω ότι εξυπηρετεί τελικά και άλλες καταστάσεις...όπως οικογένειες, παιδιά κ.λ.π. Είναι κάτι το οποίο δεν είχαμε σκεφτεί,αλλά είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε και τώρα,γιατί δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε άλλα μαγαζιά,αφού για να μαζευτούν 20-30 άτομα,σε μέρος που θα έχει ''άνετο πάρκινγκ'' ,''φθηνό και καλό καφέ'' με συνοδεία κουλουράκια,γρήγορη εξυπηρέτηση,ωραίο κόσμο,διαμπερές εξωτερικό κλειστό χώρο...για να μπορούμε και να καπνίζουμε...αλλά πάνω από όλα ''παιδική χαρά'' ![]() ![]() ![]() Παρά ταύτα είμαι μέσα στο να δούμε οποιοδήποτε άλλο μέρος προτείνετε,αφού εκτός του ότι δεν ζητάμε και πολλά όπως λέω παραπάνω...μπορώ μια φορά τον μήνα Κυριακή 12:00-14:00,να αφήσω την σύζυγο και τα παιδιά και να πιω ένα καφεδάκι με τους συνχομπίσες μου (γι'αυτούς έρχομαι άλλωστε,για ''ψαροκουβέντα'' και ''χαβαλέ''). |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 05-10-10 στις 01:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |