|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχα πριν καιρο ενα κοπαδι απο 11 marosatherina ladigesi http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...0&tx=123&ty=79 αλλα λογω αλλαγων δε τα εχω πια...
γραφω απλα για να τα δουνε γιατι δεν ανεφερε καποιος αλλος και ειναι υπεροχα ψαρακια... τα ειχα σε νερο δικτυου.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον...
Εγω εχω αυτην την στιγμη στην κατοχη μου Tateurndinas Pseudomugil gertrudae Πριν μερικους μηνες ειχα Pseudomugil furcatus pseudomugil signifer Kαι στην καραντινα μου απο εχθες εχω Pseudomugil conniae "Popondeta" F1 Melanotaenia splendida rudrostriata " Soba Village" F1 Melanotaenia parkinsoni "Orient" F2 Παρουσιαση προσεχως... Ολοι κι ολοι εμεις ειμαστε με ουρανια τοξα?
|
||||
|
||||
![]()
Παρόν …
![]() Δημήτρη που τα βρίσκεις αυτά τα είδη…ζηλεύω λίγο ![]() ![]() ![]() Επίσης πριν κάποια χρόνια είχα ασχοληθεί με melanotaenia boesemani…με αρκετές πετυχημένες αναπαραγωγές ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εισαγωγη τα εκανα Αντωνη...
|
||||
|
||||
![]()
καλά,αυτό το κατάλαβα....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη ειναι αυτα που μου ειχες πει οτι ισως εφερνες οταν μου εδωσες τα απιστο ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρον!
Με 2 rainbow shark 1 Epalzeorhynchos munense (albino red shark) 1 Epalzeorhynchos frenatum Ενυδρειο: 120λ Ph: 7 Dh:10 Μηκος: 9cm Τροφη: ταμλπετες αλγης, flakes Θυμαμαι που τα ειχα παρει στο 1/3 του μεγεθους τους και τωρα ειναι σχεδον θηρια και τηνουν να μεγαλωσουν ακομα πιο πολυ αλλα θελουν μεγαλυτερο ενυδρειο. Το albino ειναι καπως επιθετικο.
|
||||
|
||||
![]()
Έχω κι εγώ στη κατοχή μου 2 είδη απο αυτά τα πανέμορφα ''ουράνια τόξα''
3 tateurndina ocellicauda ( ελπίζω σύντομα κι αρκετά μικρά) και 8 Pseudomugil furcatus μαζί με cpd σε ένα ενυδρείο 100 λίτρων
|
||||
|
||||
![]()
4 ζευγάρια Iriatherina werneri
|
||||
|
||||
![]()
να προοσθεθω και εγω στη παρεα...λοιπον 7 αρσενικα και 4 θηλυκα απο ιριαθερινες...μετα μια αρσενικη τατεουρντινα και δυο θηλυκες...απιστευτα ψαρια!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ζωντανεψε για τα καλα η κατηγορια...
Και το αξιζει γιατι ειναι μια κατηγορια ψαριων που μας δινει αμετρητες επιλογες απλα με το νερο της βρυσης μας. Απο τα ιδανικα ψαρια για τα νερα της Ελλαδας.
|
||||
|
||||
![]()
Παρών και 'γω... Εδώ και 20 μέρες περίπου έχω την τύχη να φιλοξενώ 10 Tateurndina ocellicauda σε ένα 54 λιτρο φυτεμένο μαζί με white clouds. Τα πήρα μικρά και ήδη πλέον έχουν αρχίσει να παίρνουν πιο έντονα χρώματα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσοι labidochromis sp. yellow | aNe | Malawi | 7 | 05-09-10 12:49 |
Συμβατότητα Rainbow Shark | nsi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-08-08 13:57 |