|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! πριν λιγο γυρισα απο την εξοχη οπου μεταφερθηκε το ενυδρειο για να περαστει πολυεστερα... δεν τελειωσα δυστιχος
![]() ![]() στην πρωτη φωτο το ενυδρειο στην εξοχη πριν περαστει πολυεστερα και στην δευτερη αφου εχει περαστει... στιν τριτη φωτο πως πρεπει να ειναι ![]() ![]() ![]() πριν το δευτερο χερι πρεπει να γινει προεργασια οπου εχει μεινει αερας για να γινει σωστη δουλεια.... ![]() ![]() τα νεωτερα απο δευτερας... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω τι ωραία βεράντα, τι θέα.
Μακάρι μια μέρα να σου έρθω να πιούμε καφέ εκεί. ΥΓ Πες μου ότι χαζεύεις και ηλιοβασιλέματα από εκεί. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν κανεις σωστα την αναλογια και διαβασεις λιγο συμβουλες πως τον περνανε πιστευω οτι θα τα καταφερεις... το πολυ πολυ κανεις 1-2 δοκιμες σε κατι ασχετο... και βλεπεις... στη συνεχεια μετα το δευτερο χερι θα περαστει μονωτικο υλικο ------------------------- καφε να πιουμε γιατι οχι... αλλα ηλιοβασιλεμα θα σε παω αλλου....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 25-09-10 στις 19:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να τα- να τα!! θελουν και ηλιοβασιλεματα παρεα...
![]() καλα για να σοβαρεψω...θαναση οντως εχεις ωραια θεα..χαρμα διακοπες θα κανω του χρονου ![]() ![]() για πες γιατι επρεπε να ανεβεις "στα ορη στα αγρια βουνα" για να δουλεψεις??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() το ειχα κανει πιο παλια και πηρα το μαθημα μου... ![]() ![]() οποτε δεν μπορουσα στο μαγαζι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω κανω αυτονομη...
![]() θα ερθω και θα κατασκευασουμε και το νεο ενυδρειο μου... ![]() θαναση ποτε υπολογιζεις να το "τρεχεις" το ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
το ενυδρειο σου στο εφτιαξαν τα παιδια πανω, καλα ειναι μην μας χωνεις ολους ![]() ![]() το ποτε θα τρεχει λιγο αγνωστο, υπολογιζω σε κανα μηνα... γιατι τωρα που παει για malawi ξεθαψα απο το μυαλο μου κατι ιδεες που ειχα κρυμενες... το βασικο ειναι να τελειωσω πολυεστερα και στεγανωμα, να μπει το γυαλι για να γεμισει νερο να μεινει ετσι, οσο θα ετοιμαζω τα υπολοιπα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 26-09-10 στις 08:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θαναση προτου περασεις το δευτερο χερι πολυεστερα αγριεψε λιγο την επιφανεια με ενα σαρανταρη γυαλοχαρτο και στο τελος με ενα κοπιδι χαραξε το να κανει χαρακιες απο το ξυραφι
μετα ριξε το δευτερο χερι οταν θελουμε να μην κανουμε αυτη τη διαδικασια για το δευτερο χερι μολις αρχιζει και στεγνωνει το πρωτο χερι και εχει κατεβει η θερμοκρασια απο την αντιδραση που κανει με τον καταλυτη (οχι να κρυωσει τελειος) περναμε το δευτερο χερι οταν εχει παψει να κανει αντιδρασει το καταλαβαινουμε επειδη εχει κρυωσει δημιουργει μια γυαλιστερη επειφανεια και δεν κολαει σωστα το δευτερο χερι καλη συνεχεια
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |