|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι υπερ της αποψης,και οπως ολοι σας εδω μεσα,του μοτο "Δωστα στα ψαρια σας οσο περισσοτερα λιτρα μπορειτε".
Αν ομως δω καποιον να εχει 8 ροδοστομους σε ενα 80αρι με σωστες παραμετρους το μονο που θα μπορεσω να του πω ειναι "αν τα ειχες σε 300αρι και τα εκανες 40 θα τα χαζευες..." τιποτα αλλο. Οι υπερβολες ειτε ειναι προς τα πανω,ειτε προς την αντιθετη δεν κανουν καλυτερο το χομπυ μας. Ασε που δημιουργουν και παρεξηγησεις... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ (εν μέρει
![]() ![]() Θα απέτρεπες όμως κάποιον να τους βάλει σε 110 λίτρα, αν τους ήθελε πολύ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ο μοντεράτορας
![]() "Θα απέτρεπες όμως κάποιον να τους βάλει σε 110 λίτρα, αν τους ήθελε πολύ?" Όχι, καθόλου. Εγώ όμως δε θα έβαζα. ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να διατηρησεις χωρις προβληματα ενα κοπαδι 6-7 ροδοστομων σε 60 λιτρα 60 εκατοστων με μαλακο νερο.
Μπορεις να διατηρησεις επισης απροβληματιστα ενα κοπαδι 10-12 ατομων σε 110 λιτρα 80 εκατοστων με μαλακο νερο. Μονο σε ενα ενυδρειο πανω απο 120 εκατοστα ομως μπορεις να αρχισεις να θαυμαζεις το υπεροχο κοπαδιασμα -ισως το καλυτερο που υπαρχει απο τα γνωστα μας τετρα- που θα κανει ενα κοπαδι απο 25-30 ψαρια... copy paste ![]() ![]() αυτο λεω κι εγω αλλα ο bokostas τα δικα του ![]() ![]() θα του ριξω ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι να αποτρεψω ρε Κωστα...Πλακα με κανεις?
Μεχρι περσυ τους ειχα στο 70αρι μου. Απλα θα του εξηγουσα την εμπειρια μου,οπως εκανα εδω παραπανω,ωστε να ξερει τι να περιμενει απο αυτη την επιλογη. Νετα σκετα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και για να φτάσουμε να συμφωνήσεις σ' αυτό: Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και δεν μπορω αυτη την στιγμή, θα επιχειρησω με ολες μου τις δυνάμεις να σας κανω ban απο το να γράφετε στο ιδιο θεμα...
![]() ![]() ![]() Τα γράφω σε κάθε νέο θεμα αρχαρίου, πάρτε τις ορέξεις σας και μεταφέρετε τες σε άλλο θέμα, όπως έκανα κι εγω. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40763 Που πληροφοριακά ξεκίνησε απο αντιπαράθεση δικιά σου συνονόματε... ![]() Εφ όσον το θέμα δεν εξαντλείται, γιατι να χαλάμε τα ποστ των παιδιών που θέλουν ενημέρωση? Πληροφοριακά ΣΥμφωνώ με τον Συνονόματο ως ιδέα αλλά συγκλίνω με τον Κώστα ως πρακτική και δυνατότητες.. Ας το πάρουμε απόφαση, οι περισσότεροι μας ζούμε σε μεγαλουπόλεις μέσα σε κλουβιά! Δεν γίνεται να πάρουμε μεγάλα ενυδρεία, πάιρνουμε κάτι που να χωράει στα 65τμ μικτά που νοικιάζουμε για να μείνουμε εγω, η γυναίκα μου, τα 3 μου παιδιά, τα πεθερικά και το κακό συναπάντημα.... Δεν γίνεται επειδή ζουμε στην πόλη και έχουμε 100 λίτρα ενυδρείο ή 110 να βάζουμε μόνο γκάπι και τα συναφή... Απλά ΔΕΝ γίνεται.. δεν ιφύσταται φόρουμ έτσι, να πάμε να κάνουμε γκαποσυλλογο .. Or something.. Ευχαριστώ, πάω στη δουλειά... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απο την μέρα που αρχίσατε, δεν ξαναείδα την Σεχραζατ! ![]() Μ' αρεσει όμως που με αγνοείτε παντελώς παρόλο που προσπαθώ να κάνω diffuse την κατασταση... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο το εχω σε κανονικες συνθηκες ειναι η μερα και η νυχτα και στο πετ σοπ διατυρουντε τη παει να πει αυτο ???? πιστευω οτι μπορω να διατηρησω ροδοστομα σε 10 λιτρα νερο με σωστο νερο σωστες συνθηκες φυτα και ? τη θα καταλαβω ? για να πω οτι κραταω ροδοστομα ? ισα ισα για τον εγωισμο μου ? ασχετο τη δουλια κανεις ειπαμε ???? ![]() ------------------------- ας τα μεταφερει καποιος mod καπου αλλου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 17-09-10 στις 08:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όλοι εμείς τα διατηρούμε στις καλύτερες συνθήκες που μπορούμε να τους δώσουμε. Κι αν κάποιος μπορεί να δώσει 110 λίτρα σε ροδόστομους, είναι μια χαρά, μη το δεχτείς ποτέ. Και ναι, για τον εγωισμό μας τα κρατάμε, γιατί μας αρέσουν, όχι για να τους κάνουμε καλό. Κι όσο κι αν προσπαθείς να οδηγήσεις αλλού την συζήτηση, το θέμα παραμένει ότι εσύ αρνείσαι σε έναν αρχάριο να βάλει ροδόστομους σε 110 λίτρα, παρόλο που οι πάντες σου λένε ότι μπαίνουν μια χαρά. Το γεγονός ότι σε παραπάνω λίτρα θα είναι καλύτερα, ισχύει για όλα τα ψάρια, αποτελεί γενικό κανόνα και δεν αποδεικνύει ότι δεν πρέπει να βάζουμε ροδόστομους σε 110 λίτρα, όπως λανθασμένα υποστηρίζεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όταν θέλει η φύση | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-03-08 18:35 |
Πετρες απο την φύση??? | zak | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 14-03-08 23:37 |
Φύση και ενυδρείο | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 02-11-05 10:10 |
Φυτά απο τη φύση + παράσιτα | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:47 |