|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτο δε τα γουσταρω τα φυτεμενα
βρε θεοξερο και ξερο ψωμι ![]() ακου 30 ευρο το υποστρωμα δε τα τρωω στραγαλια να σκασω απο το φαει ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχω την εντυπωση οτι το εχω βρει πιο φθηνα εδω κατω ...αλλα θα το ξανατσεκαρω.
Αλλιως σκετο χαλικακι .... με ζουμια .
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον αλλαγη και ξαναστησιμο εγινε ιδου και μια εικονα :
Δεν ειναι το τελειωτικο εχει αλλαξει απλα τα φυτα που εχει μεσα ειναι αυτα (πιο ομορφα στημενα ) εκανα μετρησεις και : ph 7.5 gh 22 NO3 0 NO2 0.5
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και γω εμεινα λιγο... και πριν με μαλαουι τ ιδιο μου εβγαζε !
Εβελπιστω να πεσει με Α.Ο
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον...αυτη την μορφη εχει παρει το ενυδρειο μου αυτη την στιγμη ... περιμενω σχολια ...
Απο μετρησεις και αναλυτικη παρουσιαση οταν με το καλο (μπορω να ) παραγγειλω καινουργια τεστ .. εχουμε και λεμε : Ψαρια : 9 ροδοστομοι , 15 αρλεκινοι, 3 μικρα και 1 μεγαλο σκαλαρι , + 2 red cherry , καμποσες γαριδουλες αγνωστου (σε μενα) ειδους , και 2 μεγαλοπες ...ολες λαθρεπιβατες με τα φυτα !!!
|
||||
|
||||
![]()
αμα καταφερεις να της μαζεψεις καλα θα ειναι γιατι θα γινουν μεζες
αμα θες γαριδες ψαξε για αμονο το μονο μιονεκτημα ειναι οτι δε γεννανε αλλα τρωνε και τα μικρα σαλιγκαρια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχη για ενυδρειο υψηλων απαιτησεων. | Μίμης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 36 | 10-07-10 10:57 |
Φυτα / χαμηλων συνθηκων | achisael | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 33 | 14-04-10 21:39 |
σκεψεις για ενυδρειο χαμηλων απετησεων | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 02-03-10 23:48 |
λαμπες για φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 30-01-10 22:42 |
Rio 240lt | George C | Δίσκοι | 32 | 15-03-07 11:37 |