|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, το είδα!
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μιμακο πολυ ομορφο αποτελεσμα!
Δοκιμασε αν δεν ειναι πολυ δυσκολο το κοκκινο φυτο να παει πλαγια και οχι στο κεντρο...Θα δειξει καλυτερα. Οσο για την αλγη τα Σαε σε αυτα τα λιτρα δεν ειναι οτι καλυτερο,προσπαθησε να βρεις απο που προκυπτει η ανισοροπια που προκαλει την αλγη.Για να εξαλειψεις την μαυρη πανω στην πετρα δοκιμασε καθαρο οξυζενε μεσα σε συριγγα και στοχευμενη εκχυση πανω στην αλγη,δοκιμασε μικρες ποσοτητες 5ml στα λιτρα σου καθε 2 μερες και μαζι μικρες αλλαγες νερου για να μην επιβαρυνθει το συστημα.,οταν κοκκινιζει ειναι νεκρη πλεον,αρχιζει να αποκολλειται,αφαιρεσε την.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δικιο εχεις δε θα επιχειρησω τα σαε για τους λογους αυτους.θα παρω αυριο οξυζενε και θα το δοκιμασω.το κοκκινο φυτο εχει ήδη μετακινηθει με τη συμβουλη του Κώστα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο Μιμη!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Αγνωριστο οντως ... εκανες πολλα αλματα ... με εκανες να ξεχασω το προηγουμενο aquascape σου (σπανια συμβαινει αυτο) ![]() Σου ειπαν τα παιδια για τα ψαρακια και για την αλγη ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() χερομαι που σου αρεσε και που σε εκανα να ξεχασεις το προηγουμενο μου aquascape ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα το ειδα!!! πολυ καλη δουλεια Μιμη!! μπραβο!! δεν εχω να πω κατι παραπανω αποσα επεσημαναν ηδη τα παιδια
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |
Προ-παρουσιαση φυτεμένο 180 λιτρων | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 10-05-08 21:55 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |