|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι που με έχει ταλαιπωρήσει κι εμένα στο παρελθόν είναι αυτή η ιστορία με τις εγγυήσεις.
Τι σημαίνει "εγγύηση" όταν το μαγαζί κάνει απλά τον μεσάζοντα για να στείλει το προϊόν στην αντιπροσωπία; Σχεδόν τίποτε, κατά την γνώμη μου. Η εγγύηση πρέπει και να υποστηρίζεται σωστά, δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση, τουλάχιστον να δώσει ένα ανταλλακτικό φίλτρο το μαγαζί, για να μην γίνει μεγαλύτερη ζημία. Αλλιώς, τι τον θέλω; Τα ίδια συναντά κανείς σε όλα τα είδη μαγαζιών, όχι μόνο τα ενυδρειακά, αλλά υπάρχουν μερικά που υποστηρίζουν πραγματικά το προϊόν και σου δίνουν μέχρι και καινούργιο αν υπάρξει πρόβλημα εντός εγγύησης, και άλλα που παίζουν το ρόλο διεκπαιρεωτή... |
|
||||
|
||||
![]()
210-6657035 το τηλεφωνο του service της Eheim στην Αθηνα παρε τους αμεσα ειναι απο τις 8 μεχρι τις 4..Η αντικατασταση γινεται μεσα σε 2 μερες τωρα παιζει να επεσες στην περιοδο που ειναι κλειστα αλλα αυτος που το πηρες δεν επρεπε να σε αφησει ετσι απαραδεκτο ας σου εδινε φιλτρο και να τα κανονιζε μετα με την αντιπροσωπια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε και εδω
Magnico M. & M. Lazaridis O.E. M. Lazaridis (Administrator) Phone: 210 2113741 Fax: 210 2025175 30 Promitheos, 11254, Ilioupoli E-mail: lpacific@netor.gr ΥΓ μεγαλη ανευθυνοτητα να βαλει το καταστημα το φιλτρο σου να δουλεψει πανω στα ενυδρεια του ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υλικά για εσωτερικό φιλτρο Eheim aquaball 2212 | greg84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 10-01-09 01:34 |
ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ EHEIM ΦΙΛΤΡΟ | ilias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 04-05-08 23:43 |
Θέλω βοήθεια με φιλτρο eheim 2213 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-10-07 12:10 |
εξωτερικο φιλτρο eheim | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 27-10-07 17:29 |