|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απιστευτο!!! Ποτε το ανεβασες καλε και δε το πηρα χαμπαρι??
![]() Μπραβο ... πολυ καλη δουλεια!!! ![]() ![]() ![]() ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η ομορφια των αγριων ... στο μελλον ειναι το επομενο βημα!! ![]() Αντε και να σε δουμε με δισκους συντομα!!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
...Το χρειαζομασταν.....
![]() ...................................... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη δουλεια.
Σχετικα με αυτο Μην ξεχασετε να επισκεφθειτε το πολυ καλο ελληνικο φορουμ GreekDiscus.com οπου παρα πολυ καλοι δισκοφιλοι, αν και τρελλαμενοι απο τον πολυ δισκο, θα απαντησουν σε καθε σας ερωτηση! ξερεις καποιον που να εχει Δισκους και να μην ειναι τρελλαμενος? Τυχαιο? Δεν νομιζω..... Υ.Γ. Οχι θεωρειται κατα πολλους, ειναι διεθνως ο καταξιομενος βασιλιας των ενυδρειων. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο ενα μεγαλο μπραβο απο μενα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απλα συγχαρητηρια!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγχαρητήρια, γιατί ξυπνάτε τον κόσμο με τις πολύ λεπτομερείς πληροφορίες και συζητήσεις σας. Και να μη θέλει κάποιος να σας ακολουθήσει, αυτά που αναφέρετε έχουν τόσο ενδιαφέρον. ¶ντε και σε παγκόσμιες πρωτιές...αναπαραγωγής!
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 24-08-10 στις 22:34 |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειδη. Το καθε ενα εχει τη χαρη του. Τωρα για τον πιτσιρικο που εμπλεξες (59) καλος ειναι, μεγαλωνοντας θα γινει πρωτος. ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ωραιο,εξαιρετικα ενδιαφερον.Ωραια πραγματα γινονται στο φορουμ τελευταια...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προεδρα σε βλεπω να κ..οτριβεσαι να μας γινεις δισκας...... ΑΡγησες αλλα τα καταφερες επιτελους να δεις το φως το αληθινο!!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Πολυ δυσκολα τα πραγματα τοτε, πολυ ευκολα τωρα, αλλά μουχει φυγει η διαθεση. Αν το εκανα, θα το εκανα μονο με καποιο τεραστιο ενυδρειο 3-4 μετρων και με heckel που λογω περισσοτερης δυσκολιας ειναι προκληση. Αλλά δεν εχω ενυδρειο 3-4 μετρων, κι αν ποτε αποκτησω, υπαρχουν αλλα ειδη με τα οποια ειμαι περισσοτερο παθιασμενος... |
|
||||
|
||||
![]()
ενα ποστ που τα λεει ολα
![]() ![]() θεωρω το δευτερο βιντεο ως ενα απο τα καλυτερα aquascape που εχω δει σε δισκους. μπορει καποιος να μου πει πιο φυτο ειναι αυτο και που το βρισκουμε?
|
|||
|
|||
![]()
Παρε τοτε αλλο ενα βιντεο του ιδιου http://hopliasaimara.blogspot.com/
Δυστυχως δεν περιγραφει καπου το ενυδρειο του.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτα στους +30 | parashos_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-03-08 21:00 |
Εισαγωγή στους δίσκους | dimitris21 | Δίσκοι | 21 | 02-05-07 07:45 |
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΦΙΓΚΤΗΡΕς | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 17-11-06 01:14 |
Ρίγες στους Δίσκους... από τι? | John T | Δίσκοι | 54 | 01-09-04 01:44 |