|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ήταν έτσι, δεν θα χρειαζόταν να καθαρίζω τα τζάμια. Δεν τον αγόρασα γιατί θα μου έκανε "λαμπίκο" το ενυδρείο, αλλά γιατί μου άρεσε πολύ σαν ψαράκι. ![]() Και λέγοντας συμπλήρωμα διατροφής, εννοώ να λάβει το ψάρι 2-3 extra συστατικά (ίσως και γι΄αυτό τον λόγο έχει γίνει τόσο όμορφο). Για να το εξηγήσω αυτό που λέω, θα σου πω το εξής: Τα πλακοστομάκια ήταν 2 και αγοράστηκαν την ίδια μερα από το ίδιο ενυδρείο και βέβαια στο ίδιο μεγεθός. Το ένα το κράτησα εγώ και το δεύτερο ο Pokou. σημειωτέον ότι το ενυδρείο του Pokou, ανέκαθεν είχε περισσότερη άλγη από το δικό μου και ότι πρίν από 6 μήνες (περίπου) το ενυδρείο "πήγε" στα 350 λίτρα.....εκεί να δεις επιφάνεια χε,χε. Δηλαδή η μόνη βασική διαφορά ήταν ότι εγώ το τάιζα πιό "συχνά" με "ταμπλετίτσες" ενώ ο Pokou, πολύ σπάνια, για να μην πω καθόλου χα,χα,χα ![]() ![]() ![]() Το ψαράκι μου είναι μεγαλύτερο από το αδερφάκι του, τουλάχιστον κατά 1/3 και από πολύ νωρίς είχε φτιάξει πολύ ωραία πτερύγια (και ναί, ακόμα τα έχει). Υποσημείωση: Χρησιμοποιώ το "Spirulina Discs" της εταιρείας Wardley και τί δεν έχει μέσα !!! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|