|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάλι έχω την άποψη πως πρέπει να δώσεις το χρόνο να αναπτυχθεί η βιολογία γιατί αν τα βάλεις αμέσως θα ταλαιπωρηθούν λίγο με την αμμωνία...
κάνε ότι θες αν θες τροπικά πάρε σύστημα αντίστροφης όσμωσης... βάλε φωτογραφία...
|
||||
|
||||
![]()
αχ βρε τηλεμαχε....
μπορεις να βαλεις ψαρακια απο την αρχη αλλα θα βαλεις 1-2 ψαρακια μετα θα βαζεις σταδιακα για να μπορει να προσαρμοστει η βιολογια Δες πρωτα τι ψαρακια θες μην αγορασεις Α/Ο αν δεν ξερεις τι ψαρακια θελεις γιατι θα δωσεις τζαμπα χρηματα |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάντως αυτό έκανα...
εγώ πάντως του συστήνω να περιμένει να δει αν πάνε όλα καλά...
|
||||
|
||||
![]()
Eχω πει απο την αρχή μάλον για 2 εως 3 χρυσόψαρα πάω... Και εγώ αυτό διάβασα στον stick που υπάρχει "το περιβόητο μπόλι" ότι βάζουμε κατευθείαν τα ψάρια εστω 1 με 2 στην αρχή για να αναπτυχθεί η βιολογία.
Για το δεύτερο ενυδρείο που έθεσα καποιες ερωτήσεις καμία αποψη??? Φωτισμός και τι ψάρια για το σκληρό νερό μου.?? |
|
||||
|
||||
![]()
2 χρυσοψαρακια ,βαζεις κανα φυτο,κανεις μετρησεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εάν θες να φτιάξεις κάτι απλό με φυτά χαμηλών απαιτήσεων δεν είναι απαραίτητο να βάλεις ακριβές λάμπες και ιστορίες, και απλές από τον ηλεκτρολόγο θα μπορούσες. Ακόμα και οι Gro Lux που βοηθάνε στην ανάπτυξή τους φθηνές είναι. Δεν υπάρχει, για μένα, λόγος να βάλεις αυτό που λες, δεν κερδίζεις κάτι σε κόστος. Αν κάνεις μια αναζήτηση πώς έχουν βάλει άλλα παιδιά επιπλέον λάμπες στο ενυδρείο τους θα δεις ότι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολια. Ακόμα και ταινίες led από το Ebay μπορείς να βάλεις. Από ψαράκια κοίτα για ένα χαρεμάκι (1 αρσ.-3 θηλ.) ζωοτόκα (guppy, platy, endler, κλπ), που σε λίγο καιρό θα σου γεμίσουν το ενυδρείο!
|
|
||||
|
||||
![]()
arcadia λάμπες συστήνω εγώ...
μπορείς να το κάνεις χρυσοψαροενυδρείο... κι αυτό... φυτεύεις μπόλικη ετζέρια... βάζεις λευκό χαλίκι και βάζεις μαύρο ξύλο και πάνω ανούμπιες και βαλισνέριες εδω κι εκεί... μία λιμνοφίλα στην άκρη... λίγες πετρούλες με μικροσόρουμ πάνω και σκούρο background και 1-2 χρυσόψαρα φάντεϊλ... ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο τηλέμαχος αν είχε 10 ενυδρεία σε όλα χρυσόψαρα μάλλον θα έβαζε. Φανατικός.... |
|
||||
|
||||
![]()
τα ζωοτοκα θελουν σκληρο νερακι για ριξε μια ματια εχω και ξιφοφορους να σου στειλω αν θελεις
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο χόμπι.. Βοήθεια.. | spitogatos13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 06-05-10 13:24 |
Βοήθεια τι φίλτρο έχω? | yiafo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-10-07 21:47 |
Μια βοήθεια στον νέο; | VAGELIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 14-05-03 09:22 |
Βοήθεια σχετικά με το φίλτρο!!! | Anonymous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 20-01-03 13:12 |