|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τα φυτα egeria densa ειναι πολυ ωραια και ευκολα δεν χρειαζονται υποστρωμα και τα φυτευεις ....επεισης αν θες μπορεις να τα αφησεις να επιπλεουν....
το μαυρο χαρτονι μπορεις να το βρεις και σε βιβλιοπωλεια....εγω απο κει το πηρα και ειναι πολυ ωραιο...και το χαλικι και η αμμος ειναι πολυ ωραια...μονο που η αμμος καθαριζετε πιο δυσκολα απο το χαλικι(εγω παντως προτιμαω αμμο γιατι ειναι πιο ωραια εμφανισιακα) τον ανθρακα τον βαζουμε οταν κανουμε θεραπειες στο ενυδρειο για να τραβηξει το φαρμακο και μετα απο 1 μερα τον πεταμε και αν θελουμε να τραβηξει κιτρινιλες κτλ.... εκτος απο ζωοτοκα θα μπορουσες να βαλεις καποιον μονομαχο με σαλιγκαρια και γαριδες.... |
|
|||
|
|||
![]()
το σκέφτομαι και εγώ για μονομάχο.
Τον ανθρακα μου τον εδωσαν στο πετ. Μόνο ο υαλοβαμβακασ φτάνει? ζωοτοκα μαζι με μονομάζο πανε????? Και εμένα μου αρέσει η άμμος ποιο καλά και σε συνδυασμό με τις πέτρες θα φαίνεται ποιο καλά Είχα το εξής πρόβλημα με τη ρίζα, μου κιτρίνιζε το νερό και μετά από πολλές αλλαγές πάλι κιτρίνιζε......Τι να κάνω? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν πανε.... ο μονομαχος θελει χαμηλο πεχα ενω τα ζωοτοκα πολυ ηψηλο.. εσε που μολις τα βαλεις μαζι θα προσπαθησει να σου τα σκοτωσει..... καλυτερα να βαλεις ζωοτοκα... εγω εχω εδω και λιγο καρο γκαπυ και ειναι πολυ ωραια ψαρακια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για στήσιμο ενυδρείου | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-11-09 00:29 |
Στήσιμο ενυδρείου κ Ερωτήσεις | soupia | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-10-08 08:07 |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |