|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεσαι πάντως τόση υγρασία…85% θα ήταν τέλεια πιστεύω…καλά έκανες με το καπάκι αλλά να το ανοίγεις και λίγο για να αερίζεται ο χώρος…
Τα είδη φυτών που μπορείς να βάλεις και θα βρεις σε φυτώρια είναι τα εξής απο Φτέρες/πτεριδόφυτα Adiantum Asplenium Polypodium Nephrolepis Cheilanthes Από αναρριχώμενα και φυτά με κρεμαστά κλαδιά για μένα βάλε Κισσούς, ficus (Creeping sp.) και peperomia
|
||||
|
||||
![]()
Και η κατασταση εχει ως εξης....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...αν και λιγο οτι να 'ναι, το palm tree εχει δωσει αλλη οψη πιστευω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τοσο χαλια?!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μιλάω δεν μιλάω, αλλά πόσο να αντέξω;! Θα μιλήσω κι ελπίζω να το αντέξεις!
Μου αρέσει όπως το πας κι ας είσαι ακόμα στην αρχή! Πάντως μου φαίνεται λίγο κρίμα να μην έχεις κάτι να κολυμπάει, εκτός και αν δε φαίνεται απλά κάτι στην οθόνη του κινητού μου! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ειναι δοκιμαστικο...σε λιγο καιρο θα ξεστηθει και θα γινει ενα μεγαλητερο...δεν χρειαζεται να ταλαιπορηθει κανενα ζωντανο για τη χρηση που το εχω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε όλο το θέμα το έχω διαβάσει, απλά μου άρεσε και λέω ρε γαμώτο να είχε και κάτι να πλατσουρίζει θα έδειχνε πιο πολύ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σχολιάσω όταν δω καλύτερες φωτογραφίες! Όχι ότι δεν είναι καλές αυτές, αλλά ε, μια γκαβήθρα την έχω όσο να πεις!
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Test pH | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 06-03-08 22:10 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |
NH4/NH3 TEST | NIDAL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-03-05 01:19 |