|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το aquascape πολυ ωραιο και εχοντας το ενυδρειο μονο με βραχο για δυο μηνες δειχνει ατομο με υπομονη, πραγμα σημαντικο για τετοιου ειδους ενυδρειο..
![]() το skimmer δεν το γνωριζω, για ποσα λιτρα το δινη η εταιρια? επισης ο φωτισμος σου ειναι λιγος για τα 250 λιτρα, αν αποφασισης για soft κοραλια μαλλον θα εισαι ενταξει, αν ομως θες για lps και sps, τοτε θα χρειαστεις αναβαθμιση.. κλοουν σε συμβουλευω να μην βαλης, εχεις πολλες αλλες επιλογες.. τελος ιωδινη και στροντιο με τεστ ποιας εταιριας μετρας? καλη και απροβληματιστη συνεχεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο ενυδρειο.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκιμμερ ειναι για 250 λιτρα με δυο θαλαμους. Ειναι εσωτερικο με υψος 45 εκ. Το ενυδρειο ειναι 190 λιτρα αλλα με το εκτοπισμα του νερου απο την αμμο και το βραχο μενουν καμια 170αρια λιτρα. Οντως ο φωτισμος "ακουγεται" λιγος αλλα μεσα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα οτι οι συγκεκριμενες Τ5 παραγουν 150% παραπανω φωτισμο. Αληθεια??? Δεν ειμαι 100% σιγουρος γι'αυτο. Τα τεστ για ιωδινη και στροντιο ειναι της Salifert, ενω τα υπολοιπα τεστ και "ζουμια" ειναι ολα της sera. Το aquascaping εγινε σε τρεις διαφορετικες φασεις μεχρι να καταληξει ετσι οπως ειναι τωρα. Και οσο απο υπομονη υπαρχει σε μεγαλες ποσοτητες... χεχεχε αφου αλλιως δεν γινεται.
Οσο για το dKH με μια σκονη που πηρα εχτες πιστευω να το ανεβασω ακομα λιγο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο τον προλογο μου πριν κανενα μηνα λεω να σας παρουσιασω τις αλλαγες του ενυδειου. Εκει που ηταν μονο με live rock για πολυ καιρο, σημερα εχει μεσα 6 κοραλια, 2 clownfish, 2 Yellowtail Damselfish , 1 Bicolor Dottyback, 1 goby, 1 Purple Firefish, 2 Peppermint Shrimp, 3 Turban Snail , 7 Dwarf Blue Leg Hermit Crab και κανα-δυο σαλιγκαρια. Το skimmer αλλαχτηκε σε ενα αλλο της ιδιας εταιριας αλλα για 550 λιτρα αντι 250 που ηταν το προηγουμενο.
Και ενω ολα βαινουν καλως και απο μεριας μετρησεων ολα ειναι σε πολυ καλα επιπεδα, εχω ενα προβλημα. Το ενα το damsel μου, εχει ενα ασπρο σημαδι γυρω απο το στομα του και αναρωτιεμαι τι στο καλο ειναι αυτο. Φαινεται σαν ξερο δερμα... Η διαθεση του για φαι και βολτες στο ενυδρειο ειναι πολυ καλη. Θα προσπαθησω να το βγαλω καιμα φωτο απο πιο κοντα να το δειτε. Αν γνωριζετε κατι για το θεμα μου λετε. Τωρα ανεβαζω λιγες φωτο να δειτε την προοδο μου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο και οσο περναει ο καιρος και καλυτερο...!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΥΤΕΜΑ ΣΕ ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | stelios_ant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 09-02-10 18:45 |
ζωντανος βραχος γεματο κοραλλινη | alexx | Θαλάσσια Βιολογία | 47 | 12-04-09 07:27 |
τρελο παιδι χαρα γεματο | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-06 23:18 |