|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι ποια ειναι η κακη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
black hioumor για λιμνες
![]() Λες μακάρι η λιμνη μου να γινει πρασινη (τελευταια η αλγη μου εγινε εμμονη ιδεα και οταν ακουω πρασινη λιμνη σκέπτομαι αλγες) ![]() ![]() Φυσικα ουτε εσυ ουτε ο Γιαννος εχετε τετιο θεμα στις λιμνες σας αλλα εγω συντομα θα εχω στην δικη μ οπως εχουν ολες οι νεες λιμνες
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μηχάλη μια U.V για τα λίτρα σου δεν είναι ακριβή. Θα σου πρότεινα να βάλεις τουλάχιστον μέχρι η λίμνη σου να ισορροπήσει. Δεν χρειάζεται να την αφαιρέσεις μετά, απλά την αποσυνδέεις από την πρίζα και την έχεις καλού κακού. Από ότι είδες έτσι την έχω και εγώ άσχετα αν δεν την έχω στην πρίζα. Καλή επιτυχία ------------------------- Παράθεση:
Πολύ καλό ακούγεται το σύστημα αυτό! Θα το έχω υπόψη μου……αχρείαστο να είναι βέβαια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannossavva : 27-06-10 στις 19:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δρομολογείται η αφαίρεση των φίλτρων της λίμνης μου. Θα υπάρχουν μόνο Κ1 μέσα στον καταρράκτη. Η πρώτη κίνηση έγινε με την αφαίρεση του ενός φίλτρου. Θα παρακολουθήσω την εξέλιξη και θα πράξω ανάλογα. Η αντλία παραμένει με πολλή ποιο περισσότερη ροή (λόγο αφαίρεσης του φίλτρου).
------------------------- Το αγαπημένο φυτό της λίμνης μου.. http://www.youtube.com/watch?v=l-w0jef0GgI Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannossavva : 06-07-10 στις 11:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω την βλακεία μου! Να έχω 30 σπόρους και τώρα να μην έχω τίποτα! Εύχομαι καλή ανάπτυξη στα φυτά! Πολύ όμορφο και πολύ ... παιχνιδιάρικο!!!
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πειράζει. Του χρόνου θα σου στείλω άλλους σπόρους…….και να δώσεις και στους υπόλοιπους εκεί.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ελπίζω οι σπόροι της πελτάτας να ωριμάσουν και θα σου στείλω κι εγώ ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω... γιαννο σε ευχαριστω που μας εδειξες την μιμοζα... ειχα παρει σπορους και τωρα εχει γινει τεραστια..
![]() ..και να φανταστεις οτι πιο πριν το ποτιζα και σκεφτηκα οτι ειναι το πιο ωραιο μου φυτο!!! ![]() ![]() υ.γ. βασικα ειναι μισο-κλεισμενα τα φυλλα.. κανονικα φαινετε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!!!!! ενα παραξενο πραγμα προχτες σε ενα βενζιναδικο ειχε ο βενζινας μια γλαστρα με αυτο το φυτο και μου λεει αγγιξετο, το επιασα και σε μενα δεν εκλεισε τα φυλλα!!!!!!!! ενω σε αυτον εκλεινε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Υπάρχει και είδος που κάνει βουτηγμένο μέσα στο νερό. Είναι αυτό που φαίνεται στο βίντεο και κάνη λουλούδι κίτρινο. Ααααα βρήκα μια περσινή φωτογραφία. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αποστολη,
..τους σπορους θα τους μουλιασεις απο το βραδυ και θα τους φυτευψεις σε υγρο χωμα.. Καληψε το με ζελατινα μεχρι να πεταξουν φυλλαρακια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Γιαννο βρηκα το ονομα αυτου του φυτου . Ειναι Neptunia oleracea αλλιως μιμοζα του νερου . Πραγματι μονο αυτη η μιμοζα μπορει να ειναι συνεχεια στο νερο .
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |