|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ωραια λοιπον ξαναρχιζουμε με μια απο τα ιδια... ξανα και παλι το θεμα δισκοι και λιτρα..πριν μερικες βδομαδες ειχαμε κοντρες γιαυτο και παλι ξανα να ανακαλυψουμε την αμερικη... απορω μεσα σε τοση βιβλιογραφια αν καποιος καπου διαβασε στην τοση γνωση που κυκλοφορει οτι ειναι σωστο να βαλει κανεις δισκους σε κατω απο 100 λιτρα.. thomazos κοιταξα τις απαντησεις που σου εδωσαν και δεν ειδα κανενα χλευασμο και καμια ειρωνικη διαθεση παρα να σου λενε συμβουλες...με μονη χλευαστικη απαντηση απαντηση τη δικη μου στο ποστ 21...οπου ομως βλεπεις καθαρα οτι δεν απευθυνομαι σε σενα ειδικοτερα αλλα γενικα στην αντιληψη πως οποιοδηποτε ψαρι παει σε οποιοδηποτε ενυδρειο... εσυ γραφτηκες 15-6-2010 αλλα η ιστορια αυτη και οι κοντρες για τα λιτρα ξεκινουν πολυ παλια...δε γνωριζεις τις "μαχες" που εγιναν γιαυτο το θεμα οποτε μη παιρνεις προσωπικα καποιες απαντησεις λιγο πιο χιουμοριστικες η ειρωνικες γιατι δεν εχουν σκοπο να χλευασουν εσενα...αλλα το γεγονος οτι τεινουμε να τα ισοπεδωσουμε ολα...και αυτο το ξεκαθαρισε και ο τολης λεγοντας οτι βλεπει απο πολλους την ταση αυτη για περιορισμο λιτρων... ως τωρα οι μελετες και η εμπειρια αποδεικνυε ποσο σημαντικα ειναι τα περισσοτερα λιτρα ...και εκει που πηγαμε να στρωσουμε τα πραγματα και να μην ειμαστε θυματα των πετσοπ που σου πουλανε και δισκο για 50λιτρα....ερχομαστε και βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας...και αντιδρουμε και στις συμβουλες να μη το κανουμε... εμεις οι ιδιοι δεν ειμαστε που ανεβαζουμε ποστ " απαραδεκτο!!! ο πετσοπας πηγε να μου πουλησει δισκο για 50λιτρο".....και οι περισσοτεορι αρχιζουν και χλευαζουν το καταστημα....(και καλα κανουν)...και τωρα θα κανουμε εμεις αυτο που κοροιδευουμε?? παιδια προσωπικα εχω κουραστει κι εχω αγανακτησει με τα παζαρια που κανουμε να κατεβασουμε τα λιτρα...δε καταλαβαινω τη λογικη και απορω αν καποιος εχει μικρο ενυδρειο γιατι θελει σωνει και καλα να παρει δισκους....και αν θελει πια τοσο διακαως γιατι δε παιρνει μεγαλυτερο ενυδρειο...αν υπαρχει οικονομικος περιορισμος τοτε απλα τους ξεχναμε και ασχολουμαστε μαζι τους οταν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα αγορας μεγαλου ενυδρειου. πως να το κανουμε βρε παιδια...κι εγω θελω πορσε αλλα αν δε μπορω να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας και τη συντηρηση του αυτοκινητου δε θα την παρω εστω και αν κερδιζα στο λοτο χρηματα για την αγορα της και μονο...ο μισθος δε φτανει για τα τρεχοντα εξοδα του αυτοκινητου... ετσι το θεμα δεν ειναι να παρουμε τους δισκους...αλλα να του συντηρουμε και σωστα...αν δε μπορουμε τι να γινει..υπαρχουν αμετρητα ειδη ψαριων. θεωρω πως αν δωσω συγκαταθεση να βαλει καποιος δισκους σε 80 λιτρα (οχι να επικροτησω απλα εστω να μην αντιδρασω) θα πρεπει να εχω την αξιοπρεπεια να διαγραφω αποτο φορουμ μια και καλη. και οσο ειμαι μελος στο φορουμ αυτο...θα συνεχισω να αντιδρω... ευχαριστω που με ανεχεστε...θελω μμονο να ξερετε οτι χλευαζω-ειρωνευομαι καταστασεις και οχι προσωπα. γιατι ειναι ειρωνικες και κωμικοτραγικες καποιες καταστασεις. πυροβολειστε ελευθερα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 17-06-10 στις 20:10 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δίσκοι σε 54 λίτρα? | mixalhs | Δίσκοι | 21 | 06-03-10 16:28 |
400 Λίτρα Δίσκοι Ιδέες... | kostasthess_ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 28-10-08 08:27 |
Γέννησαν ξανά οι δίσκοι μου στο μεγάλο ενυδρείο | Noni | Δίσκοι | 3 | 08-01-08 17:45 |
Ενυδρείο-Δίσκοι. Μια πονεμένη ιστορία | Carebean pirate | Δίσκοι | 104 | 08-08-07 19:12 |
Ενυδρείο 60 λίτρα!!! | Cristos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 28-10-04 04:50 |