|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τολη θα εισαι μαρτυρας στην απαρχη της 8ης τεχνης!! και θα λες με περηφανεια "ημουν εκει!!" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι ο Tolis το λεει πολυ ξεκαθαρα και σε κανει να σκεφτεις...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παντα φιλικα Παυλος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή , για να καταλάβω τώρα , εάν μου γεννήσουν οι δίσκοι στο μέγεθος που είναι τώρα (συνολικό με ουρά 12-13 εκατοστά) θα παραμείνουν τόσο στο μέγεθος;
Εάν συμβαίνει αυτό για μένα είναι προτόγνωρο παιδιά. Όλα τα άλλα είδη ψαριών που είχα και γενοβολούσαν συνέχεια , συνέχισαν να μεγαλώνουν και μετά τα γεννητούρια. Μία απορία : Αυγά δεν βλέπω πουθενά και το θυλικό δέν λέει με τίποτε να το κουνήσει , απο εχθές , πίσω παπο μία ρίζα δέντρου που έχω μέσα. Ούτε , σχεδόν , για φαγητό. Η κοιλιά του είναι μεγαλούτσικη σχετικά και δεν δείχνει να εχει πρόβλημα υγείας. Να ανησυχώ για κάτι; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει καποιοι να δυσφορουν...αλλα θα εχεις πολλες τετοιες αποριες οσο κρατας τα ψαρια αυτα στα λιτρα αυτα...(παραμετρους δε ξερω με λεπτομερειες)..περιεργες συμπεριφορες...ανεξηγητες καταστασεις....ενταξει σε μερικους φαινεται να πηγαινουν ολα καλα....αλλα ειναι αυτος ο κανονας?? ή η εξαιρεση??
δε ξερω αν λογω διακριτικοτητας και ευγενειας πρεπει να τα ισοπεδωσουμε ολα...νομιζα οτι σε προσφατο ποστ μας απασχολουσε το αν κραταμε τους δισκους στα 200 λιτρα...τωρα πεσαμε στα 80?? αντε να βγαλω και το 12λιτρο απο την αποθηκη τοτε να βαλω μερικους.... υ.γ. δεν το λεω για να ειρωνευτω κανεναν προσωπικα...υπερβαλλω για να κανω κατανοητο αυτο που λεω...
|
||||
|
||||
![]()
δεν μιλαω γιατι θα αρχισω πολλες σελιδες ποστ
|
|
||||
|
||||
![]()
η γνωμη μου ειναι να το κανεις..και να πεις οσα σε απασχολουν και σε εκφραζουν....αυτη ειναι η εννοια του φορουμ...
|
||||
|
||||
![]()
εγω δε γραφω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() γιατι αυριο θα λετε οτι ειμαι κακοπροερετος πανο αμα θες εφτιαξα ενα 20 τελειο ![]() ![]() ειδατε γιατι φωναζα οχι δισκοι στα 200 απο τα 300+ ερχετε ο επομενος τη 200 τη 100 τη 80 τη 50 τη 20 τωρα θα τους πουλανε σε ποτιρακια στα πετ σοπ ![]() ------------------------- Παράθεση:
βρες ενυδρειο με λιτρα
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 16-06-10 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εδω παντως http://www.aquatek.gr/vb/showthread....000#post457000 αφησα ανοιχτο το ενδεχομενο και για φροντοζα στα 70...για να ειμαι πιο διαλλακτικος...αναθεωρω..
δισκο μοντς...αν θελετε συμαζεψτε με λιγο γιατι αποπροσανατολισα το ποστ παλι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γνώμες, απόψεις, διαφωνίες, όλα σεβαστά και συζητήσιμα και δεν βλέπω γιατί πρέπει να εκνευριστούμε ή να δυσφορήσουμε, σύνθεση απόψεων θέλουμε.
Πάντως, αν και ποτέ δεν είχα δίσκους, μάλλον θα συμφωνήσω με τον Πάνο, δεν μπορεί να είναι όλα καλά σε ένα 80λιτρο με 3 δίσκους και κόρυς. Δεν θα το επιχειρούσα ποτέ ούτε σε 120 λίτρα (δεν το τόλμησα ούτε στο 200άρι μου), θεωρώ μίνιμουμ τα 150 λίτρα γι αυτά τα ψάρια, πείτε με κολλημένο. ¶λλο το να μην είμαστε απόλυτοι με τα νούμερα κι άλλο το να φτάσουμε να χειροκροτούμε την διατήρηση δίσκων σε 80 λίτρα και κατ' αναλογία τους κλόουν σε 50, τους ξιφοφόρους σε 30, τα γκάπυ σε 15, τον μονομάχο σε 5. Γιατί εκεί φτάνουμε αν φοβόμαστε μην μας πουν γκρινιάρηδες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δίσκοι σε 54 λίτρα? | mixalhs | Δίσκοι | 21 | 06-03-10 16:28 |
400 Λίτρα Δίσκοι Ιδέες... | kostasthess_ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 28-10-08 08:27 |
Γέννησαν ξανά οι δίσκοι μου στο μεγάλο ενυδρείο | Noni | Δίσκοι | 3 | 08-01-08 17:45 |
Ενυδρείο-Δίσκοι. Μια πονεμένη ιστορία | Carebean pirate | Δίσκοι | 104 | 08-08-07 19:12 |
Ενυδρείο 60 λίτρα!!! | Cristos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 28-10-04 04:50 |