|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι την ειχα κουρεμενη εκεινο το διαστημα(αλλες φορες την αφηνω,και αλλες οχι αναλογα την εποχη)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξάλλου με αυτό το κούρεμα δεν προστατεύεται το δέρμα από τις ηλιακές ακτίνες ούτε από τους μικροτραυματισμούς.
|
||||
|
||||
![]()
ποιος "επαγγελματιας" κουρεψε κοντοτριχο σκυλο ???
|
|
||||
|
||||
![]()
το ονομα αυτου (jiraiya)αλλα την κουρευα για κανα 2μηνο τον χειμωνα
γιατι ειχε τριχωπτωση και η κτηνιατρος μου ειπε κανα 2φορες κουρεμα για να δυναμωση η τριχα της (οπως επισης να τρωει αυγα βραστα και ψαρακι για να συνελθει η τριχα της!!!τωρα που εχει δυναμωσει η τριχα της δεν εχω τετοια προβληματα και δεν την κουρευω μονο βουρτσιμα και μπανιο ανα 2βδομαδες περιπου και ειναι κουκλα και δεν καιγεται με τετοιο ηλιο !!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυγό ωμό ΜΟΝΟ τον κρόκο 2 φορές την εβδομάδα. Ψάρι λιπαρό (πχ σαρδέλα €7 το κιλό, σολωμό €7 το κιλό ή τσιπουρα ιχθυοτροφείου €8 το κιλό) 2 φορές την εβδομάδα (προσοχή στη σαρδέλα παίρνει μυρωδιά το τρίχωμα του σκύλου) και κάθε μέρα ένα μπαλάκι σε μέγεθος χοντρού φασολιού φρέσκια μαγιά μπύρας (βιταμίνη Β). Μπορεί να βοηθήσει και το Eviol βιταμίνη Ε. Σε πιο ειδικές περιπτώσεις Βιταμίνη Η. Η τρίχα του σκύλου ΔΕΝ δυναμώνει (όπως το εννοούμε εμείς τουλάχιστον) με κουρέματα! ΠΡΟΣΟΧΗ στη συχνότητα του λουσίματος, όχι πάνω από 1 φορά το μήνα, και προσοχή!!!! στα σαμπουάν που χρησιμοποιούμε! Το σαμπουάν το διαλύεις μέσα σε νερό και μετά το ρίχνεις επάνω στον βρεγμένο σκύλο. Αποκλίσεις προκαλούν δερματοπάθειες, τριχόπτωση, εντονότερη κακοσμία και διαροή χρημάτων σε κτηνιάτρους.
|
||||
|
||||
![]()
Ποπο ρε πανο κτηνιατρος εισαι και ξερεις τοσα πολλα.....
thx for the info |
|
||||
|
||||
![]()
οι σκυλοι - οι περισσοτεροι ημιαιμοι τουλαχιστον - οπως και οι περισσοτερες φυλες ολο τον χρονο μαδανε , χτενισμα καθημερινα ενα 5-10λεπτο οταν αλλαζουν τριχωμα και μια φορα την εβδομαδα οταν το εχουν αλλαξει και θα εισαι μια χαρα
βεβαια την ηλεκτρικη δεν την γλυτωνεις το μπανιο μια φορα τον μηνα παραειναι συχνο , το σωστο αν μπορεις να τον κρατας καθαρο με πανακια ειναι το πολυ καθε 4μηνο με τον τροπο που περιγραφει ο Πανος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οριστε | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 18-04-10 14:42 |
να και το δικο μου | giko | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 06-04-10 23:20 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Nα και το δικο μου | Teo | Φωτογραφίες μελών | 2 | 10-07-08 19:22 |