|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω αποστολη!Ναι ευτυχώς πρόλαβε ο Βασίλης και μου το ειπε. Κανω μια βαθμίδα που θα έχει απόσταση 40cm περίπου από την επιφάνεια . ------------------------- Αυτες θα μπουν σε βαζο εσωτερικου χορου το χειμωνα Βασιλη οπου τις ειχα και πριν . Μπορει να κανω ενα μικρο πειραμα με μια μονο για να δω ποσο και αν αντεχει στη λιμνη .Αν δειξει πως δεν τα παει καλα θα μεταφερθει.
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 09-06-10 στις 12:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ok! κανε και μια βαθμιδα ποιο ρηχη σε ενα σημειο! και αν χανα εκανα λιμνη θα εκανα παρτερια χτιστα για να μην βαζω γλαστρες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα εκανα και εγω παρτερια αν δεν την εκανα απο λαινερ .thnks ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
A! Oμορφα! Οταν ερθει η ωρα θα το μιλησουμε τοτε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όποτε θες. Μέχρι τότε μάλλον θα έχω και περισσότερο χρόνο...αν μου έρθουν βέβαια όλα δεξιά απ' εδώ και μπρος.
![]() Εσύ σκάψε το σκαλοπατάκι που είπαμε και το παρτεράκι μπορεί να γίνει και κτιστό με τουβλάκι γύρω-γύρω. Μπορείς ακόμα να το εκμεταλλευτείς ακόμα περισσότερο ώστε να το μετατρέψεις σε είσοδο νερού πριν το φίλτρο ώστε να απορροφάται μεγάλο ποσοστό νιτρικών απο τα φυτά σου. Αυτό βέβαια πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα καθότι θα χρειαστείς κάποιον τρόπο συμπλήρωσης του χαμένου νερού που θα εξατμίζεται. Όμως....σου ξαναλέω! Οπωσδήποτε ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΛΑΪΝΕΡ. Μην κάνεις καμιά απολύτως έκπτωση σε αυτό το θέμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Αν θα κάνεις παρτέρι σου προτείνω αυτό.
![]() ![]() Μην αφήσεις 2-3 σκαλιά αλλά μόνο 1. Στην δικά μου περίπτωση τα πολλά σκαλιά αποδείχτηκαν άχρηστα με αποτέλεσμα να μου δεσμεύουν χώρο στην λίμνη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
κουνουποψαρα και λιμνη..... | Pritanis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 10-07-08 12:25 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |