|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω κανενα ψαρακι στο νου μου απλα επειδη αυτα ζουν κατω δεν θα μπορουσα να βαλω κατι που να ζει ψηλα?? Το ενυδρειο μου ειναι 100λιτρα!!
Υ.Γ. το ηξερα οτι αστειευοσουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να εχω ιδια πειρα...πολλοι προτεινουν να κανεις 2 ζωνες...μια με κοχυλια για τα μουλτι...και μια με πετρες για να κρατησεις και ενα ζευγαρι julidochromis. ιδιες απαιτησεις και διατροφικες συνηθειες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κανω λαθος αυτα τα ψαρακια δεν θελουν φυτικες τροφες>??
|
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερο ομως δεν ειναι να ειναι μονα τους??
|
|
||||
|
||||
![]()
προτιμητεο ναι...λοιπον απο τροφες αρτεμια tetra chichlid flakes και γενικα αλλες πρωτεινουχες..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα μπορεσεις να κρατησεις μια μεγαλυτερη αποικια αν ειναι μονα τους.
|
||||
|
||||
![]()
α οκ..πανο .τα μπερδεψα με τα mbuna ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχή.
Για να βάλεις κοχυλόψαρα και πετρόψαρα καλό θα είναι να έχεις τουλαχιστον 1 μέτρο μήκος και οι περιοχές να ξεχωρίζουν. Αλλιώς αυτό που θα βλέπεις θα είναι τα μουλτις να έχουν κυριεύσει το ενυδρείο και να χτυπάνε συνέχεια τα Transcriptus. Εγώ θα διάλεγα ένα απο τα 2. |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει σιγουρα προτιμω και θα βαλω τα μουλτι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |
Ενυδρειο για Neolamprologus Multifasciatus | imichal | Tanganyika | 13 | 14-03-08 20:17 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |