|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτο τι σημαινει?? Οτι πρεπει να ακολουθουμε την τοτε εποχη??? Που υπαρχει γραμμενο οτι τοτε δεν υπηρχαν προβληματα??? ![]() Το ποσοστο θνησιμοτητας τοτε σιγουρα ηταν πολυ μεγαλυτερο απο οτι σημερα. Απλα επειδη τοτε δεν υπηρχε η γνωση και η τεχνογνωσια εχαναν ψαρια χωρις να ξερουν απο τι...... Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι τοτε δεν επιβιωναν τα κοι... Εχει καταγραφει κοι ηλικιας 226 ετων!!!!!! αν αυτο λεει κατι ![]() Απλα σημερα με ολη αυτη την τεχνολογια που εχουμε στα χερια μας βοηθα για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα που μπορουμε να εχουμε μεσα στη λιμνη και για τα ψαρια μας. Υπαρχουν πολλα προϊοντα για λιμνες που ειναι μαϊμου με σκοπο την αισχροκερδεια. π.χ οταν πρωτοεμφανιστηκαν οι βυθιζομενες αντλιες απο σοβαρες εταιρειες καποιοι επιτηδιοι προσπαθησαν (ακομη και μεχρι σημερα) να βγαλουν κατι αναλογο σε πολυ χαμηλοτερες τιμες με αποτελεσμα αυτες οι μακακιες να αγοραζονται απο τον κοσμο και οπως ειναι φυσικο να την πατανε. Αυτο ισχυει και για πολλα αλλα προϊοντα. Αυτο ισχυει και για την UV.... εχω πει την αποψη μου και για τους λογους που επρεπε να την εχουμε που στο κατω κατω να εισαι σιγουρος οτι εαν μπει η σωστη UV καλο θα κανει κακο οχι...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΑ ΛΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΑΜΠΑ? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 18-09-09 22:52 |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |