|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μπερδέψει το πάθος με το πάχος!
![]() ![]() (drbig να κάνουμε δίαιτα παρέα) Ευχαριστώ Πάνο! ------------------------- Παράθεση:
Τι να κάνω ρε Γιάννη! Ούτε ο υπνοτισμός πιάνει στα πιτσιρίκια! Το δοκίμασα... ------------------------- thnx Teo!!! ------------------------- Παράθεση:
Zebra snail λέγεται το σαλιγκάρι. Έβαλα 6 αλλά σύντομα μείναν 4 και είχα και άλλες 2 απώλειες στο αμερικάνικο που είχα βάλει συνολικά 4 ![]() Η "φουρνια" κατά γενική ομολογία δεν ήταν ιδιαίτερα καλή... Τα είχα επιλέξει ένα προς ένα, χωρίς τρύπες το καβουκάκι και να είναι κολλημένα κάπου ψηλά στο ενυδρείο του μαγαζιού ------------------------- Μια ταγκανίκα τη στήνεις ΑΝΕΤΑ!!! Έχεις που και πως! ------------------------- Κλεόβουλε σε σένα το χρωστάω.... ------------------------- Παράθεση:
Δεν κουμπώνουν οι πέτρες με τίποτα... ![]()
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 05-05-10 στις 09:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο Πάνο.
|
||||
|
||||
![]()
Όταν διαπίστωσα πως τελικά οι βαλισνέριες παίρνουν οριστικά την κάτω βόλτα, έβαλα πειραματικά 2 κρινουμ ταϊάνουμπου το αισθητικό τους αποτέλεσμα θυμίζει αρκετά βαλισνέρια. Μόλις πουν το τελευταίο αντίο και οι τελευταίες, θα μπούν άλλα 2 κρίνουμ.
Προστέθηκε ένας ακόμα κυκλοφορητής (2 σύνολο) της hydor με 900l/hour έκαστος, και απέτυχε για πολλοστή φορά η επιδιόρθωση του έξτρα φίλτρου (tetratec ex 700). Ελπίζω την Κυριακή να τοποθετήσω επιτέλους ένα ακόμα (flouval 405 με 1350l/hour) δίπλα στο rena p4 (1500 l/hour) και να κλείσω και αυτό το θέμα φίλτρανσης διαπαντός.- Μερικές πινελιές και έτσι έχει σήμερα...
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφο, μου αρέσει πολύ, θέλω να το δω από ΚΟΝΤΑ..., please, δεν θα καπνίζω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου άρεσε; Και θέλεις μάλιστα να το δεις και από κοντά;;;;;; Αρρώστησες ή σου γυάλισε ο πίνακας πάνω από το ενυδρείο; ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανο κουκλακι το εκανες
τον Κωστα να τον προσεχεις μπορει να θελει τα φυτα χαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Κούκλα έγινεεεεε!
Πάνο τώρα θα βάλουμε και Crinum calamistratum (για να μη μας την λένε ότι έχουμε φυτά απο άλλη ήπειρο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο φιλε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Πάνο πολύ όμορφο αποτέλεσμα!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκεφτόμουν να συμπληρώσω κανένα crinum natans.... Αλλά και calamistratum δεν είν κακό! Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι τα ψιλά του φύλα θα μπαίνουν πιο εύκολα και θα μπλοκάρουν τους κυκλοφορητές!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Πάνο
![]() Οι βαλισνέριες και σε μένα μια από τα ίδια... βρείτε τα σωστά φυτά και γω μεσα είμαι για "φυτεμένο" μαλαουι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!!
Μου αρέσαν πολύ αυτά τα φυτά με το στήσιμο του ενυδρείου... |
|
|||
|
|||
![]()
Και crinum calamistratum και amania και έγινε ένα υπέροχο φούλ φυτεμένο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια...
Η "ζούγκλα του μαλάουι" αρχίζει να θεριεύει! ![]() Μήπως να αρχίσω να ψάχνω για ph controler και μπουκάλα;
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, είχα κάνει κι εγώ προσπάθειες για "φυτεμένο" Μαλάουι αλλά τζίφος...
Συνέχισε έτσι, να μη μας τη λένε οι κηπουροί για τα "νταμάρια" ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο Πάνο!
Μήπως βλέπω λίγο κυανοβακτήριο ή κάνω λάθός;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μόλις βάλω και το 2ο φίλτρο να δουλεύει θα το παρατηρήσω πως πάει και ίσως επιχειρήσω απόξυση και συσκότηση...
|
|||
|
|||
![]()
Όντως με την αύξηση της κυκλοφορίας εξαφανίζεται, όπως διαπίστωσα και από τα δικά μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις έβαλα σε λειτουργία και το flouval 405 γεμάτο με substrat pro και siporax (σύν σφουγκάρια), να δουλεύει μαζί με το rena 4 που είναι γεμάτο με substrat pro (σύν σφουγκάρια). Συνολικά 2.850 λίτρα την ώρα σύν δύο κυκλοφορητές από 900 λίτρα την ώρα έκαστος.
Τα κομμάτια φίλτρανση και κυκλοφορία έχουν κλείσει οριστικά!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτό το διώχνεις με σκούπα βυθού |
|
||||
|
||||
![]()
1 iodotropheus sprengerae είναι μπουκωμένο...
Και πάνω που λέγαμε με τον Κλεόβουλο πως τα ψάρια χρειάζονται αραίωμα... Απλά εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να ξεχωρίσω φύλο. Και μάλλον για το αραίωμα θα χρειαστεί ξεστήσιμο!!! Ωχχχχχ..........
|
|||
|
|||
![]() ![]() Για το αραίωμα μετά ξεστησίματος, φώναξε τον Κλεό. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() καλά πρέπει να είναι το είδος που αρχίζει στη πιο μικρή ηλικία τα μπουκώματα!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ακόμα ένα ενυδρείο στο μπαλκόνι ίσως; Ή έστω στην πιλωτή; ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω το 54άρι από ασιατικό τελικά να γίνεται γεννήστρα...
Αλλά μπααα! Μάλλον θα αφήσω τελικά τη μητέρα φύση να κάνει τα δικά της...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τι να σου κάνει η μητέρα φύση εκεί μέσα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρωμα για πετρες | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-04-09 07:54 |
ΜΩΒ ΧΡΩΜΑ | jimmy19111977 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 18 | 26-10-08 11:01 |
Χρυσοψαρο εχασε το χρωμα του! HELP | Αγγελος | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 24-12-07 10:26 |
Χρωμα γλυφτη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-01-07 22:12 |
χρωμα στο νερο | chrisback79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-07-05 22:15 |