|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έβαλα 1 ανούμπια και μια κρυπτοκορίνα μπροστά, και πίσω έβαλα έναν εχινόδωρο και δύο βαλισνέριες.
Απορία: Πόση ώρα να έχω αναμένο τον φωτισμό; Έχει 2 λάμπες των 24watt η μία. Μου είπαν από το petshop να δω στα καρτελάκια τους αλλά δε μπορώ ( ο noobάς) να καταλάβω τί σημαίνουν τα κυκλάκια όσον αφορά τον φωτισμό... edit: Να προσθέσω ότι μπήκα και στο tropica.com αλλά εκεί αναφέρει μόνο τα όρια φωτισμού (υποθέτω) για μέρα και νύχτα και όχι την διάρκεια που θέλουν φως... Και τώρα που το σκέφτομαι (ο noobάς και πάλι), μήπως η διάρκεια θα πρέπει να μιμήται την κανονική ημέρα, δηλαδή 10-12 ώρες φωτισμού; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | ¶λλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-06-08 22:18 |
Απορίες αρχάριου | stratosxios | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-12-07 22:38 |
Αρχάριος+Στρώσιμο=Απορίες! | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-10-07 12:08 |