|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κοιταξε, εχω αρκετα χρονια να ασχοληθω εντατικα με φυτα, οποτε δεν θα ελεγα πως ειμαι ο καταλληλοτερος να σου απαντησω για αυτα τα θεματα. Μπορω ομως να σου πω οτι με το "καλο ειναι" εννοω οτι πρωτον φαινεται πιο φυσικο να ειναι ομαδοποιημενα και δευτερον εχω παρατηρησει οτι αναπτυσσονται καλυτερα οταν ειναι ομαδοποιημενα (τουλαχιστον το εχω δει σε εχινοδορους και βαλισνεριες).
Οι ροδοστομοι ειναι μια χαρα συγκατοικοι για τα σκαλαρια, εφοσον δεν ειναι πολυ μικρα οταν τα βαλεις στο ενυδρειο σου. Επισης, και τα hatchet ειναι ιδανικοι κατοικοι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
75 lt φυτεμένο | nikosm1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 12-03-10 13:54 |
Φυτεμένο ριο 125 | MINA | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 26-02-10 20:40 |
Eρωτήσεις! | panosx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-05-07 16:56 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |