|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε, μπράβο σου που το ψάχνεις από την αρχή.
Και τώρα οι απαντήσεις σύμφωνα με την (εντελώς υποκειμενική) γνώμη μου: 1. Με ψαροτροφή, μπορεί να σου πάρει 30-40 μέρες να στρώσει, ζήτα "μπόλι" με μια αγγελία και βάλε ψάρια αυθημερόν, εκτός κι αν δεν βιάζεσαι. 2. Φυτά βάζεις όποτε θέλεις, δεν είναι ανάγκη να περιμένεις, απέφυγε όμως στην αρχή το κερατόφυλλο και την εγκέρια, γιατί δεν θα δεις ποτέ νιτρικά. 3. Εγώ θα έβαζα άνετα τα ψαράκια που αναφέρεις, αφού η φίλτρανσή σου είναι επαρκής και τα φυτά βοηθούν, αρκεί να ταΐζεις με μέτρο. 4. Μερικά εύκολα φυτά (ανούμπιες, βαλισνέριες, εχινόδωροι, κρυπτοκορίνες, πίστια στρατιώτες κλπ) για αρχή νομίζω πως θα σε βολέψουν. ¶ντε καλή αρχή και καλό κουράγιο μ' εμάς που έμπλεξες. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | ¶λλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-06-08 22:18 |
Απορίες αρχάριου | stratosxios | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-12-07 22:38 |
Αρχάριος+Στρώσιμο=Απορίες! | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-10-07 12:08 |