|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Α καταλαβα το συνδέεις στο λάστιχο του φίλτρου! Ωραία θα το έχω υπόψιν για αργότερα. Δεν το έχω πάρει πάνω από δίμηνο το ενυδρείο. Μια ερώτηση για το melafix. Nα περιμένω μόνο του να φτιάξει η ουρά του γκάπυ ή να ρίξω προληπτικά? Αλλάσαν φάρμακο που είναι δεν νομίζω πως πρέπει να το παρακάνουμε. Την έπαθε το αρσενικό με τους χορούς και το κυνηγητό που κάνει να ζευγαρώσει, πιστεύω πως η ποιοτητα του νερού δεν είναι κακή. Είναι όλα ζωηρά και στην κίνηση και στα χρώματα και τρώνε με μεγάλη όρεξη, αντε να γεννησουν τα θηλυκά πέρασε ο μήνας.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μόνο με φυτά-Ερωτήσεις | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-08-08 11:42 |
Τροφή για guppy! | flying_guardian | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-06-08 21:32 |
Σκουλήκι και γαρίδα αλμυρού νερού. Κάνει για τροφή? | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-06-07 14:02 |
τροφή-guppy | liana | Ζωοτόκα | 13 | 01-06-07 13:16 |
Θαλασσινή τροφή σε ψάρια γλυκού νερού ; | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 19-09-05 23:24 |